Τραγικό bug απενεργοποίησε όλες τις Xbox κονσόλες παγκοσμίως

Όχι, δεν χάλασε η κονσόλα σας
31 Ιανουαρίου 2019 10:55
Τραγικό bug απενεργοποίησε όλες τις Xbox κονσόλες παγκοσμίως

Περιπέτειες είχαν οι κάτοχοι Xbox One, Xbox One S και Xbox One X χτες το βράδυ, αφού έμειναν να νομίζουν πως οι κονσόλες τους χάλασαν. Συγκεκριμένα, ένα τραγικό bug απενεργοποίησε κατά κάποιον τρόπο όλα τα συστήματα παγκοσμίως για περίπου δύο ώρες.

Πιο αναλυτικά, όλες οι κονσόλες που ήταν συνδεδεμένες στο διαδίκτυο δεν μπορούσαν να ανοίξουν. Ανοίγοντας την κονσόλα του, ο χρήστης έβλεπε μια μαύρη κενή εικόνα, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι στη συνέχεια. Η Microsoft αναγνώρισε το πρόβλημα και επισήμανε πως οφειλόταν σε ένα λανθασμένο παρασκηνιακό update που έγινε στο Xbox Live. Πλέον το πρόβλημα έχει διορθωθεί και κάνοντας μια επανεκκίνηση την κονσόλα σας δεν θα πρέπει να έχετε κάποιο θέμα, με την εταιρία να ζητά συγνώμη για ταλαιπωρία.

Αν για οποιοδήποτε λόγο αντιμετωπίζετε ακόμα πρόβλημα μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη της Microsoft πατώντας εδώ.

Σίγουρα το να ανοίγεις την κονσόλα σου και να έρχεσαι αντιμέτωπος με μια μαύρη οθόνη δεν είναι και το καλύτερο θέαμα, ξυπνώντας πονεμένες αναμνήσεις από την εποχή του RROD στη γενιά του Xbox 360.