Το internet θέλει τον Shaggy του Scooby-Doo στο Mortal Kombat 11

Ο cartoon χαρακτήρας είναι έτοιμος να “δείρει” τους πάντες
30 Ιανουαρίου 2019 07:05
Το internet θέλει τον Shaggy του Scooby-Doo στο Mortal Kombat 11

Τις τελευταίες ημέρες ένας περίεργος πόλεμος έχει ξεκινήσει στα σοκάκια με τα memes του ίντερνετ. Από αυτά φαίνεται πως γεννήθηκε ένας νέος μαχητής ικανός να αντιμετωπίσει του πάντες. Αυτός είναι ο Shagggy! Όχι, δεν διαβάζετε λάθος. Τα “τρολλάκια” του ίντερνετ έχουν πάρει τον χαρακτήρα του Scooby-Doo και τον έχουν βάλει να αναμετρηθεί με τους δυνατότερους χαρακτήρες των anime και βιντεοπαιχνιδιών όπως Goku, Saitama, Thanos κλπ. Τώρα το αστείο έρχεται να τραβήξει ακόμη περισσότερο και αφορά το Mortal Kombat 11.

Ένας fan ζήτησε στο Twitter από τον δημιουργό του παιχνιδιού να υπάρξει DLC με τον Shaggy και να προστεθεί στο ρόστερ του παιχνιδιού. Ο Ed Boon ξεκίνησε να παίζει με την ιδέα και να “τρολλάρει” διαδικτυακά μέχρι που τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο σοβαρά. Η gaming κοινότητα ξεκίνησε να μαζεύει ψηφιακές υπογραφές έτσι ώστε να καταφέρει να βάλει με την δική της φωνή των πρωταγωνιστή του cartoon στο ρόστερ μαχητών του Mortal Kombat 11. Το αξιοσημείωτο είναι πως αστραπιαία συγκεντρώθηκαν σχεδόν 150.000 υπογραφές (149,307 προς το παρόν). Τέλος, το δικό του σχόλιο έδωσε και ο Matthew Lillard, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο του Shaggy στην ταινία του Scooby-Do;. Ένα fanmade σκίτσο που κυκλοφορεί δείχνει τον Shaggy να αποκαλύπτει τις δυνάμεις του, κάτι το οποίο από ότι φαίνεται ο ηθοποιός…λάτρεψε.

Τα πράγματα δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο αν οι φωνές της κοινότητας πολλαπλασιαστούν να δούμε τον παντοδύναμο Shaggy να αποκτά τις δικές του δυνάμεις και το δικό του Scooby Snack fatality. Το Mortal Kombat 11 κυκλοφορεί στις 23 Απριλίου 2019 για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.