Όπως φαίνεται, η σειρά Assassin’s Creed θα κάνει επίσημα το ντεμπούτο της στο Nintendo Switch μέσα στον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, η Ubisoft φημολογείται πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην υβριδική κονσόλα ένα πακέτο που περιλαμβάνει το Assassin’s Creed 3 και το Assassin’s Creed Liberation σε remastered μορφη.
Πιο αναλυτικά ένα κατάστημα από την Τσεχία αποκάλυψε την ύπαρξη του πακέτου. Σύμφωνα με την εν λόγω καταχώρηση το Assassin’s Creed 3 + Liberation Remaster θα καταφθάσει στις 15 Φεβρουαρίου και η τιμή του θα ανέρχεται στα $35.

Αξίζει να σημειωθεί πως γνωρίζουμε ήδη επίσημα πως η Ubisoft ετοιμάζει remasters για το Assassin’s Creed 3 και το Assassin’s Creed Liberation, τα οποία θα λάβουν οι κάτοχοι του Season Pass του Assassin’s Creed Odyssey. Οπότε δεν είναι απίθανο η γαλλική εταιρία να ετοιμάζει και κάποιο port των εν λόγω remasters για το Nintendo Switch.
Must Read
Rayman Legends Retold Hand-On: Παίξαμε το remake του λατρεμένου platformer!
LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight - Έρχεται στο Nintendo Switch 2 τον Σεπτέμβριο
Rayman Legends Retold: Το λατρεμένο platformer επιστρέφει με 3D γραφικά!