Nintendo: Μην περιμένετε σύντομα κάποιο διάδοχο ή μείωση τιμής για το Switch

Ο πρόεδρος της εταιρίας και οι στόχοι του για το νέο οικονομικό έτος
28 Ιανουαρίου 2019 12:16
Nintendo: Μην περιμένετε σύντομα κάποιο διάδοχο ή μείωση τιμής για το Switch

Μία νέα συνέντευξη με τον πρόεδρο της Nintendo ίσως απάντησε μερικές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις για το μέλλον του Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, ο Shuntaro Furukawa μίλησε στο Ιαπωνικό μέσο The Sankei News και μοιράστηκε περισσότερα για τους μελλοντικούς στόχους της εταιρίας. Ο πρώτος είναι πως η Nintendo θέλει να πουλήσει 20 εκατομμύρια κονσόλες μέχρι το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους.

Ο Furukawa γνωρίζει πως αυτός είναι ένας αρκετά φιλόδοξος στόχος και τόνισε πως η εταιρία θα προσπαθήσει σκληρά για να τον πετύχει. Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως στο ίδιο θέμα ο πρόεδρος της Nintendo πρόσθεσε πως η εταιρία δεν έχει σκεφτεί κάποιον διάδοχο για την κονσόλα υβρίδιο, ενώ δεν έχει σκοπό -τουλάχιστον προς το παρόν- να προβεί σε κάποια μείωση τιμής.

Συγκεκριμένα, ο Furukawa δήλωσε:

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά φιλόδοξο αλλά συγχρόνως και αξιοσημείωτο επίτευγμα. Θα διατηρήσουμε αυτόν τον στόχο. Το Nintendo Switch είναι ο κύριος στόχος όσον αφορά τις πωλήσεις μας και δεν εξετάζουμε έναν διάδοχο ή μια μείωση της τιμής του αυτή τη στιγμή.

Πέρα από αυτό, ο Πρόεδρος της Nintendo μίλησε και για τα smartphone παιχνίδια της εταιρίας, καθώς και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξή του πατώντας εδώ.