Νέες φήμες και στοιχεία για το Star Wars Battlefront

Για το campaign και το multiplayer του τίτλου της DICE
12 Φεβρουαρίου 2015 12:38
Νέες φήμες και στοιχεία για το Star Wars Battlefront

Ένα fan site του Star Wars ονόματι Making Star Wars δημοσίευσε μια λίστα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το Star Wars Battlefront, που αναπτύσσει η DICE. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το νέο Battlefront θα έχει campaign και multiplayer, με το πρώτο να έχει διάρκει πολύ μεγαλύτερη από τα μοντέρα παιχνίδια, ενώ το multiplayer θα υποστηρίζει έως και 64 παίκτες όπως συμβαίνει το Battlefield. 

H πλοκή του campaign θα εκτείνεται σε ολόκληρο το saga του Star Wars καθώς θα δίνεται ο έλγχος τόσο στους καλούς(Old Republic, Rebellion, Republic) όσο και στους κακούς της υπόθεσης(Separatists και Empire). Στην πλειοψηφία του, όμως, θα λαμβάνει χώρα στην πρώτη τριλογία του Star Wars και σαφώς θα περιλαμβάνει γεγονότα από την prequel τριλογία, όπως την εναρκτήρια μάχη του Revenge of the Sith. 

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως αναφέρει ότι στο τελευταίο σκέλος του campaign θα υπάρχει μια γέφυρα, σαν prequel, για το άκρως αναμενόμενο Star Wars VII: The Force Awakens. Όσον αφορά το σκέλος του multiplayer θα περιλαμβάνει μάχες διαστήματος-εδάφους, οπότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε να πιλοτάρουμε ξανά ένα X-Wing. Μάλιστα, η DICE αναπτύσσει το λεγόμενο "Hero" system, το οποίο θα είναι σαν μια ανταμοιβή από killstreak που θα σας δίνει την επιλογή να παίξετε ως ένας εκ των Hero χαρακτήρων. 

Τέλος, στα σχέδια της DICE βρίσκεται ένα επιθετικό πλάνο διάθεσης DLC, το οποίο θα περιλαμβάνει πέντε πακέτα, όπου το καθένα θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις νέους χάρτες και χαρακτήρες από το The Force Awakens. Το εν λόγω site έχει αποδείξει την αξιοπιστία του στα leaks οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν κάποια επιβεβαιωθούν μέσα στην άνοιξη όπου και αναμένονται οι επίσημες πληροφορίες. 

Tags: