Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Free-to-play θα είναι το Drawn to Death

Όχι όμως με την παραδοσιακή έννοια

Δημήτρης Σαλαμάρας
Δημήτρης Σαλαμάρας

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Free-to-play θα είναι το Drawn to Death

Το Drawn to Death, το οποίο αναπτύσσεται από τo studio του director David Jaffe, Bartle Jones, ανακοινώθηκε πως θα είναι δωρεάν, αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια. Ο ίδιος ο δημιουργός του δήλωσε: "Δεν μας αρέσουν τα pay-to-win παιχνίδια, όπως επίσης δεν μας αρέσει να στερούμε τα mechanics ενός παιχνιδιού από τους παίκτες μας με την δικαιολογία πως πρέπει να πληρώσουν για να τα αποκτήσουν".

Περισσότερα σχετικά με τον τρόπο τον οποίο θα προσεγγίσει η εταιρία για το free-to-play στοιχείο, δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα. Ο Jaffe είπε επίσης πως σύντομα θα δημοσιεύσει νέα πλάνα από τον ιδιαίτερο arena multiplayer shooter τίτλο. 

Advertisement

Το Drawn to Death αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS4.

 

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.