Νέο mod του Portal 2 μας δείχνει πως θα ήταν ένα Portal 3

Ο λόγος για το Portal Stories: Mel
03 Φεβρουαρίου 2015 02:11
Νέο mod του Portal 2 μας δείχνει πως θα ήταν ένα Portal 3

Λίγα mods παιχνιδιών καταφέρνουν να συγκινήσουν και να κάνουν τους fans ενός τίτλου να επιστρέψουν σε αυτό. Άλλα προσπαθούν να εμπλουτίσουν την εμπειρία και να την πάνε ένα βήμα παραπέρα. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να πετύχει το Portal Stories: Mel ένα mod του Portal 2 που αναμένεται στο Steam στα τέλη Μαρτίου. Πρόκειται για ένα story-based add-on στο αριστουργηματικό puzzle τίτλο της Valve με 20 νέους χάρτες και μια καινούργια διάσταση στην πλοκή του Portal 2, η οποία θα εξιστορίσει τα πρώιμα χρόνια της Aperture Science με έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή τη Mel και μια νέα Personality Core αντί της GlaDOS.

Εκτός των παραπάνω, όπως θα δείτε στο σχετικό trailer, η Source Engine έχει τροποποιηθεί τόσο ώστε να μας δίνει την αίσθηση ότι βρεθήκαμε όσο πιο κοντά γίνεται στο Portal 3. 

Είναι γεγονός πως η ξανθιά Mel ήταν η αρχική πρωταγωνίστρια του Portal 2, μέχρι που η Valve αποφάσισε να επιστρέψει η Chell. Για δεύτερη φορά όμως, η Mel κόπηκε από το casting διότι παραλίγο να πρωταγωνιστήσει στο co-op DLC του Portal 2, όπου εν τέλει εμφανίστηκαν τα ξεκαρδιστικά ανδροειδή Atlas και P-Body. Όπως και να έχει οι fans του Portal 2 μπορούν να αναμένουν ένα καυτό δωρεάν add-on για τον τίτλο στις 31 Μαρτίου και στο παρακάτω trailer μπορείτε να δείτε περί τίνος πρόκειται. 

Tags: