Ξανά στο προσκήνιο το The Last Guardian

Ο πρώην υπεύθυνος παραγωγής του τίτλου ελπίζει ακόμα
01 Φεβρουαρίου 2015 18:50
Ξανά στο προσκήνιο το The Last Guardian

Ένα μεγάλο ποσοστό της gaming κοινότητας συμφωνεί με την άποψη πως η κατάσταση σχετικά με την ανάπτυξη του The Last Guardian είναι ασυνήθιστη και πως έχιε προκαλέσει αγανάκτηση σε πολλούς. Ενώ ο πρόεδρος των SCE Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, έχει ξεκαθαρίσει πως ο τίτλος συνεχίζει να βρίσκεται υπό ανάπτυξη, η συνεχής έλλειψη πληροφοριών και οποιαδήποτε αποκάλυψη εικόνων έχει κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται. 

Κατά τη διάρκεια του Tokaigi Japan Game Party 2015, ο πρώην υπεύθυνος παραγωγής του The Last Guardian, Yasuhide Kobayashi, όταν του ζητήθηκε να γράψει μερικές λέξεις προς τους φανατικούς του, εκείνος σήκωσε ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο είχε γράψει με έναν μαρκαδόρο τις παρακάτω λέξεις: Hitokui no Owashi Toriko".

Οι λέξεις αυτές είναι ο ιαπωνικός τίτλος του The Last Guardian. Στην ερώτηση ενός θεατή από το κοινό σχετικά με το λόγο που έγραψε αυτές τις λέξεις, δήλωσε χαρακτηριστικά τα παρακάτω: "Όλοι λατρεύουν αυτές τις λέξεις, σωστά; Πραγματικά, αναρωτιέμαι πότε θα έρθει αυτή η στιγμή. Θα ήθελα να είναι σύντομα."

Τελευταία φορά που ακούσαμε νέα γύρω από το The Last Guardian ήταν τον Δεκέμβριο που μας πέρασε και είχαν να κάνουν με την φημολογούμενη εμφάνιση του τίτλου στο PlayStation 4. Εσείς τι πιστεύετε; Θα δούμε το The Last Guardian στην E3 2015 ή θα περιμένουμε ακόμα για πολύ καιρό; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια.

Tags: