Ξανά στα $349 το Xbox One

"Προσωρινή η μείωση τιμής" λέει η Microsoft
16 Ιανουαρίου 2015 19:44
Ξανά στα $349 το Xbox One

Στα κλιμάκια της Microsoft επικρατεί ένα θετικό κλίμα έπειτα από τις δυο συνεχόμενες μηνιαίες νίκες του Xbox One στα αμερικάνικα charts και αυτό οφείλεται στην επιθετική μείωση τιμής και τα συμφέροντα bundles που διατέθηκαν μέσα στις γιορτές. Μόλις 12 ημέρες μετά την επιστροφή της τιμής του Xbox One στα $399, διότι έληξε η καλοκαιρινή προσφορά, η Microsoft κατέβασε ξανά την τιμή του στα $349 σε μια κίνηση εορτασμού για τις πρόσφατες νίκες της. 

Ο Michael Nichols, Corporate VP του Marketing τμήματος του Xbox, δήλωσε κατηγορηματικά πως πρόκειται για μια ακόμη προσωρινή μείωση, λέγοντας όμως το εξής: "Πρόκειται για μια προσωρινή μείωση τιμής και δεν ανακοινώνουμε ακόμη την ημερομηνία λήξης στην προκειμένη φάση. Θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσει ο κόσμος σε αυτό.

Κάτι που οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα ότι αυτή η εκ νέου μείωση τιμής του Xbox One στη δελεαστικότατη των $349, θα κρατήσει μέχρι την Ε3 του 2015 όπου εκεί θα ανακοινωθεί και η μονιμότητα της. 

Κλείνοντας, μπορείτε να δείτε ένα επίσημο video της Microsoft με τον επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, να μιλά για το τι επιφυλλάσει το 2015 για τους κατόχους του Xbox One. 

Tags: