Έρχεται το Hard Mode στο Crota's End raid του Destiny

Σύντομα θα ζορίσουν περισσότερο τα πράγματα
16 Ιανουαρίου 2015 19:19
Έρχεται το Hard Mode στο Crota's End raid του Destiny

Η Bungie όπως ανακοίνωσε θα ξεκλειδώσει το Hard Mode του Crota’s End, την επόμενη Τετάρτη 21 Ιανουαρίου. Η νέα δυσκολία δεν θα κάνει μόνο τον Crota και τους συμμάχους του πιο δύσκολους, αλλά θα έχετε και την δυνατότητα να αποκτήσετε δυνατότερο εξοπλισμό.

Επίσης, οι παίκτες θα είναι σε θέση να αποκτήσουν αρκετά όπλα από το Hellmouth, μόλις εξουδετερωθεί ο Crota. Τα hard mode-exclusive όπλα είναι τα εξης: Abyss Defiant auto rifle, Fan of Ir Yut scout rifle, Oversoul Edict pulse rifle και Word of Crota hand cannon. Επιπλέον, στο Hard Mode του Crota’s End, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Crux of Crota, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση του Eidolon Ally legendary auto rifle σε Necrochasm.

Το Hard Mode έχει επίσης ένα αποκλειστικό χρώμα (shader) για τους χαρακτήρες, το Glowhoo, και ένα νέο διαστημόπλοιο ονόματος  Bane of the Dark Gods.

Η Bungie δήλωσε τα εξης:

"Αν έχετε δοκιμάσει το Hard Mode στο Vault of Glass, τότε ξέρετε πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε ένα Raid. Ετοιμαστείτε να συνεργαστείτε αρκετά με τους συμπαίκτες σας. Θα έχετε λιγότερες επιλογές για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας, αλλά και ο ένας τον άλλο. Οι εχθροί θα είναι ισχυρότεροι και πιο επιθετικοί."

Υπενθυμίζουμε πως το Hard Mode στο raid του Crota's End θα γίνει διαθέσιμο στις 21 Ιανουαρίου.

Tags: