Οι ανακοινώσεις του πρώτου Nintendo Direct για το 2015

Τι νέα παιχνίδια θα περιμένουν οι κάτοχοι Wii U και 3DS
14 Ιανουαρίου 2015 17:50
Οι ανακοινώσεις του πρώτου Nintendo Direct για το 2015

Η Nintendo πραγματοποίησε το πρώτο Nintendo Direct για το 2015 έχοντας αρκετές και σημαντικές ανακοινώσεις. Πρώτη και καλύτερη η ημερομηνία διάθεσης του New Nintendo 3DS XL, το οποίο θα έρθει στην Ευρώπη στις 13 Φεβρουαρίου στα €199 σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, ταυτόχρονα με το The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D, ως έναν ελκυστικό “launch” τίτλο για το ανανεωμένο φορητό σύστημα.

Στα πλαίσια του λανσαρίσματος του Majora's Mask 3D θα κυκλοφορήσει μια Limited Edition κονσόλα ντυμένη στα χρώματα του παιχνιδιού, με τον τίτλο προεγκατεστημένο. Προς το παρόν ξέρουμε την αμερικάνικη τιμή στα $229 και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα pre-orders. Μια πολύ σημαντική σημείωση που αφορά όσους αγοράσουν το New Nintendo 3DS είναι πως δεν συμπεριλαμβάνεται φορτιστής και εφόσον επιλέξετε να αγοράσετε κάποιον τρίτου κατασκευαστή θα ακυρώσετε την εγγύηση της κονσόλας.

Τον Φεβρουάριο θα διατεθεί ένα system update για το New 3DS που θα φέρει την υποστήριξη  Amiibo για το Super Smash Bros.

Οι ανακοινώσεις του 3DS

Το Xenoblade Chronicles 3D θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο αποκλειστικά για το New 3DS XL και αποτελεί remake του εξαιρετικού τίτλου του Wii, με 3D προοπτική πλέον και εμφάνιση του χάρτη και των character stats στην κάτω οθόνη. Επίσης, θα μπορούν να δουν τα 3D μοντέλα των χαρακτήρων αλλά και να ακούσουν το soundtrack του παιχνιδιού. 

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας για τη Nintendo, καθώς θα κυκλοφορήσει, μέσω του eShop, ένα καινούργιο three-way puzzle παιχνίδι στο σύμπαν των Pokemon με την ονομασία Pokemon Shuffle για το 3DS. Τα Puzzle & Dragons Z και Super Smash Bros. Edition θα έρθουν ως bundle τον ερχόμενο Μάιο επίσης για το 3DS. 

Το Code Name: S.T.E.A.M. μάθαμε ότι θα λανσαριστεί στις 13 Μαρτίου αποκλειστικά για το Nintendo 3DS. Ο τίτλος θα ενσωματώνει τις φιγούρες Amiibo από το Fire Emblem και θα μπορείτε να καλείτε τους χαρακτήρες, κάτι που είνια δυνατό μόνο μέσω του New 3DS XL.

Τέλος για τον τομέα του 3DS, το Fossil Fighter: Frontier είναι η νέα προσθήκη στο Fossil Fighter franchise και αναμένεται στις 20 Μαρτίου. Το νέο Fossil Fighters θα επιτρέπει μάχες 2 έως 6 ατόμων ενάντια σε Vivosarus, είτε σε τοπικό είτε σε online περιβάλλον. 

Ανακοινώθηκε το Mario vs Donkey Kong: Tipping Stars, έναν νέο puzzle-platformer τίτλο, που βασίζεται στην κλασική φόρμουλα των Mario vs Donkey Kong μόνο που εδώ όλα χειρίζονται μέσω της touch οθόνης. Αναμένεται στις 5 Μαρτίου μέσω του Nintendo eShop για τα Wii U και 3DS. 

Οι ανακοινώσεις του Wii U

Έγινε γνωστό ότι οι φιγούρες Amiibo με τους χαρακτήρες του Super mario θα γίνουν διαθέσιμες στις 20 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει νέα μοντέλα των Mario, Luigi, Peach, Yoshi και Bowser καθώς και τον Toad. Επιπλέον θα διατεθούν οι εξής Amiibo φιγούρες: Robin, Lucina, Pac-man, Wario, Ness και Charizard οι οποίες θα είναι συμβατές με το Super Smash Bros. 

Στο eShop θα βρουν νέο σπίτι παλιοί τίτλοι του Wii και είναι οι εξής: Super Mario Galaxy 2(διαθέσιμο), Metroid Prime Trilogy(29 Ιανουαρίου) και Donkey Kong Country Returns(22 Ιανουαρίου) με κόστος $9.99 για την πρώτη εβδομάδα διάθεσης τους, διότι μετά η τιμή θα ανέβει στα $19.99. 

Ένα ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό trailer παρουσιάστηκε για το Xenoblade Chronicles X, όπου δεν δόθηκε παράλληλα καμία νέα πληροφορία και αναμένεται για το Wii U μέσα στο 2015.

Το Kirby and the Rainbow Curse έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου. Ο νέος Kirby τίτλος θα υποστηρίζει και αυτός τις αντίστοιχες φιγούρες Amiibo. Το Mario Party 10 θα έρθει ένα μήνα αργότερα στις 20 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει το Amiibo Party Mode, όπου θα υποστηρίζονται φιγούρες και από το Super Smash Bros. 

Amiibo... συνέχεια καθώς και το Captain Toad Treasure Tracker θα λάβει νέο update στις 20 Μαρτίου για να υποστηρίξει τις φιγούρες. 

O Katsuhiro Harada μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου video ανακοίνωσε πως αναπτύσει έναν νέο τίτλο αποκλειστικά για το Wii U με την ονομασία Project Treasure, ένα co-op τίτλο που θα είναι free-to-play, πράγμα πρωτοφανές για τη Nintendo. 

Το άρθρο ενημερώθηκε με τις υπόλοιπες ανακοινώσεις της εταιρίας του Κιότο. 

Νέα έκδοση για το Nintendo 3DS XL

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Monster Hunter 4 Ultimate 

Νέο 3DS Majora's Mask Edition

Ανακοινώθηκε νέος τίτλος Fire Emblem

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Ace Combat: Assault Horizon Legacy Plus

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο Nintendo Direct του 2015.

Tags: