Αναβάλλεται η ανάπτυξη του The Last of Us 2

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η δημιουργία του sequel
13 Ιανουαρίου 2015 14:40
Αναβάλλεται η ανάπτυξη του The Last of Us 2

Όλα δείχνουν ότι έαν και εφόσον δούμε το sequel του The Last of Us αυτό απέχει πολύ από την αποκάλυψη του. Σύμφωνα με τα όσα είπανε οι Bruce Straley και Neil Druckmann της Naughty Dog στο Game Informer, η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένη 110% στο να τελειώσουν την ανάπτυξη του Uncharted 4. Αρκετοί fans του παιχνιδιού θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορήσει κάποιο sequel, κάτι στο οποίο ο Druckmann συμφώνησε, αλλά ανέφερε ότι η Naughty Dog έχει αρκετές ιδέες για το ενδεχόμενο sequel. 

"Έχουμε αρκετές ιδέες για το The Last of Us 2, καθώς και για νέα παιχνίδια αλλά όλα αυτά έχουν μπει στο ψυγείο μέχρι να τελειώσει η δουλειά μας με το Uncharted 4." είπε ο Druckmann. Ακόμη, οι δυο τους ερωτήθηκαν αν θα ήθελαν να φτιαχτεί ένα sequel του Last of Us χωρίς αυτούς στο τιμόνι. Ο Druckmann κόμπιασε να απαντήσει στην ερώτηση και ο Straley απάντησε για αυτόν λέγοντας: "Θα απαντήσω εγώ για τον Neil. Δεν θα ήταν εντάξει με αυτό." 

Παρά τις ιδέες περί sequel, εν ολίγοις αυτό που αφέθηκε να εννοηθεί, είναι πως το The Last of Us 2 αποτελεί μια "μεγάλη υπόθεση" σχετικά με το αν ποτέ θα συμβεί. 

Tags: