Δείτε το teaser trailer του Game of Thrones

Η Telltale Games ανάβει το hype
20 Νοεμβρίου 2014 19:15
Δείτε το teaser trailer του Game of Thrones

Μιας και ξέρουμε ότι σύντομα θα γίνει η πρεμιέρα του άκρως αναμενόμενου Game of Thrones της Telltale Games, η εταιρία αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το teaser trailer για το πρώτο επεισόδιο της σεζόν με τίτλο "Iron from Ice". Στα ολιγόλεπτα πλάνα βλέπουμε μια πρώτη ματιά στον κόσμο του George R.R. Martin με το χαρακτηριστικό art direction της Telltale και τους Margaery Tyrell, Cersei Lannister, Tyrion Lannister και Ramsey Bolton να περνούν για λίγα καρέα από τις οθόνες μας. 

Μάλιστα, στο trailer ακούγεται η φωνή της Lena Headey, που εκτός από τον ρόλο της βασίλισσας Cersei έχει αναλάβει την αφήγηση του παιχνιδιού, ενώ το υπόλοιπο cast της σειράς που θα παρελάσει είναι οι: Tyrion Lannister(Peter Dinklage), Ramsey Snow(Iwan Rheon) και Margaery Tyrell(Natalie Dormer). Όσον αφορά το που θα διαδραματίζεται το GoT της Telltale μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την πλοκή εδώ

Τέλος, ακόμη δεν έχει δοθεί μια ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας όμως τονίζεται ότι η πρεμιέρα της "σειράς" θα γίνει πολύ σύντομα, μέχρι το τέλος του έτους, στα PC, Xbox One, PS4, PS3 και Xbox 360. Ακολουθεί το teaser trailer του Iron From Ice. 

Tags: