Η αποστομοτική απάντηση του CEO της Take-Two

Σχετικά με το θέμα των αισθησιακών σκηνών του GTA V
20 Νοεμβρίου 2014 16:33
Η αποστομοτική απάντηση του CEO της Take-Two

Από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε πώς το First Person Mode του νέου Grand Theft Auto V πηγαίνει σε άλλο επίπεδο τις αισθησιακές σκηνές του τίτλου, προκλήθηκε δρυμήτατος σάλος. O Strauss Zelnick, CEO της Take-Two που είναι η εκδότρια εταιρία της Rockstar Games, έδωσε την δική του αποστομοτική απάντηση επί του θέματος: 

"Δεν το κοιτάω με αυτό το τρόπο καθόλου. Κοιτάξτε, αυτό είναι ένα εγκληματικό setting. Είναι ένας σκληρός και τραχύς υπόκοσμος.

Λατρεύω αυτό το είδος τέχνης, το οποίο είναι όμορφο αλλά σκοτεινό και σκληρό. Και θα ήθελα να μιλήσω έξω από τα δόντια για το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούμε. Υποστηρίζουμε κάθε είδος μεγάλης τηλεοπτικής και κινηματογραφικής παραγωγής η οποία εξερευνά το ίδιο σύμπαν με εμάς. Οπότε, ναι. Αυτό είναι ένα σκληρό σύμπαν γιατί σε αυτό πρωταγωνιστές είναι οι εγκληματίες. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι παρέχει εκατοντάδες ώρες gameplay. Οι παίκτες ασχολούνται με το GTA Online εδώ και ένα χρόνο, οι διαθέσιμες δραστηριότητες είναι πάρα πολλές και το περιβάλλον του είναι εξαιρετικά συναρπαστικό. Αλλά μπορεί να γίνει βάναυσο; Απολύτως."

Tags: