Πρώτα στοιχεία για το Game of Thrones

Η Telltale ξεκαθαρίζει το τοπίο
12 Νοεμβρίου 2014 06:18
Πρώτα στοιχεία για το Game of Thrones

Η Tellate Games έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν τον άκρως αναμενόμενο Game of Thrones τίτλο της. Όπως αναφέρει το blog της εταιρίας, το Game of Thrones θα αφορά στο House Forrester, έναν ευγενή οίκο από το Wolfswood βόρεια του Westeros, οι οποίοι είναι bannermen για τον οίκο Glover και πιστοί στους Stark και αντίπαλος τους είναι ο House Whitehill. Πολλοί θα αναρωτιέστε γιατί ακούτε για πρώτη φορά τον εν λόγω Οίκο αλλά υπάρχει εξήγηση: αν και δεν έχουν εμφανιστεί στην υπερ-επιτυχημένη σειρά του HBO, οι Fοrresters αποτελούν σημαντικό κομμάτι των βιβλίων του George R.R. Martin και έχουν εμφανιστεί στο "A Dance with Dragons". 

Η πλοκή του τίτλου θα εστιάσει στην προσπάθεια διάσωσης του Οίκου των Forrester κατά την αναταραχή που προκλήθηκε από τον Πόλεμο των Πέντε Βασιλέων, ενώ το πρώτο επεισόδιο της σεζόν έχει πάρει το όνομα του από το σύνθημα του οίκου, το "Iron from Ice". Συνολικά, θα χειριστούμε πέντε χαρακτήρες, με την ιστορία να ξετυλίγεται κάθε φορά από την δική του οπτική γωνία και αυτοί είτε θα προέρχονται από τον Οίκο των Forresters, είτε από συμμάχους τους. 

Επιπροσθέτως, θα επισκεφτούμε το Ironrath, το οχυρό των Forrester, το Kings Landing αλλά και το Τείχος. Τέλος, η χρονολογία που θα λάβουν χώρα τα γεγονότα, τοποθετούνται προς το τέλος της τρίτης τηλεοπτικής σεζόν και τελειώνουν λίγο πριν την αρχή της επερχόμενης πέμπτης σεζόν. 

Το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones της Telltale Games αναμένεται σύντομα για τα PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, Mac, iOS και Android. 

Tags: