Ανακοινώθηκε το επόμενο expansion του StarCraft 2

Ο λόγος για το "Legacy of the Void"
08 Νοεμβρίου 2014 18:58
Ανακοινώθηκε το επόμενο expansion του StarCraft 2

Στα πλαίσια της BlizzCon 2014, η Blizzard ανακοίνωσε το επόμενο expansion του StarCraft 2 με την ονομασία Legacy of the Void. Το περιεχόμενο του Legacy of the Void περιλαμβάνει σαφώς single-player αποστολές, το Archon mode ένα νέο co-op mode και αρκετές καινούργιες playable units για μάχες σε multiplayer περιβάλλον. 

Στο Archon Mode οι παίκτες μοιράζονται τον έλεγχο μιας βάσης και των μονάδων τους και μάχονται ενάντια σε ένα ακόμη δίδυμο. Το Allied Commanders αποτελεί ένα objective-based mode για συνεργατικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν διάφορους commanders από το lore του StarCraft, με τον καθένα τους να φέρει ειδικά abilities και upgrades που αναβαθμίζονται όσο εκπληρώνετε τα διάφορα scenarios. 

Όσον αφορά την πλοκή, το Legacy of the Void συνεχίζει ακριβώς μετά το τέλος του Wings of Liberty και βρίσκει τους Protoss Artanis και Zeratul στην προσπάθεια τους να ενώσουν τη υφλή τους, με σκοπό να παλέψουν για την επιβίωση τους ενάντια σε ένα αρχαίο κακό από το Void.

Η Blizzard υπόσχεται ότι το νέο expansion θα προσφέρει την τέλεια εμπειρία StarCraft 2. Το Legacy of the Void θα είναι standalone και δεν θα απαιτεί τα προηγούμενα  expansions (Wings of Liberty/ Heart of the Swarm) για να παίξετε. Η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του StarCraft 2: Legacy of the Void προς το παρόν παραμένουν άγνωστες. 

Παρακάτω απολαύστε το πρώτο cinematic trailer του Legacy of the Void.

Tags: