Τα bonus προπαραγγελίας του Company of Heroes 2: Ardenes Assault

Τι κερδίζουν όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο
31 Οκτωβρίου 2014 16:40
Τα bonus προπαραγγελίας του Company of Heroes 2: Ardenes Assault

To Company of Heroes 2 βρίσκεται στην αγορά εδώ και περίπου 1.5 χρόνο και όπως οι περισσότεροι τίτλοι αυτής της κατηγορίας έχει υποδεχθεί τρία DLC πακέτα. Το τελευταίο επιπρόσθετο πακέτο του παιχνιδιού κυκλοφόρησε στο Steam στις 10 Δεκεμβρίου του 2013 και η Relic Entertainment αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για ένα νέο DLC ονόματι Ardenes Assault. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το καινούργιο expansion pack που κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου καθώς και πληροφορίες για τα bonus που θα κερδίσουν όσοι το προπαραγγείλουν.

Στο Company of Heroes 2™: Ardennes Assault, το επίκεντρο του παιχνιδιού είναι τα Companies (Λόχοι), όπου για κάθε εκστρατεία ο παίκτης επιλέγει μεταξύ 3 λόχων (Airborne, Support και Mechanized). Το κάθε Companyέχει τις δικές του ικανότητες, δυνάμεις, αξιωματικό κλπ.

Μία νέα ολόκληρη Company μαζί με το λοχαγό της. Πρόκειται για τους  “Fox” Company Rangers του Captain Durante.

Ο Captain Durante έχει ένα ολόκληρο σενάριο από πίσω του και ένα πλήρες play-style, ενώ η Fox Company έχει τις δικές της abilities και specializations και προσφέρει ένα πλήρες τέταρτο μονοπάτι στο game. Επίσης το συγκεκριμένο Bonus περιέχει μοναδικές αποστολές για τη  Fox Company.

Tags: