Πληροφορίες για το The Dark Below του Destiny

Στις 9 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το πρώτο expansion
30 Οκτωβρίου 2014 07:04
Πληροφορίες για το The Dark Below του Destiny

Η Bungie ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης του πρώτου expansion του Destiny. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το "The Dark Below", όπως ονομάζεται, θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου με κόστος $19.99 ή δωρεάν για τους κατόχους του Season Pass($34.99). Το The Dark Below θα προσπαθήσει να διορθώσει τα.. κακώς κείμενα όσον αφορά το story του Destiny και θα επικεντρώνει σε μια νέα χαρακτήρα την Eris, η οποία ζούσε επί χρόνια κρυμμένη στο Hive κρατώντας ως μυστικό μια προειδοποίηση. 

Αυτή η προειδοποίηση αφορά το σχέδιο των Hive που έχει ως σκοπό να επαναφέρει στην ζωή το Crota για να καταστρέψει τη Γη. Η Eris θα βρίσκεται στο Tower ως vendor αλλα και σύμμαχος σας για να σας αναθέσει νέα quests, καθώς και τρείς αποστολές που θα ανεβάσουν το Light και θα δώσουν νέα αντικείμενα. Στα Strikes προστίθεται το "The Will of Crota" το οποίο σας θέτει αντιμέτωπους με το Omnigul, ενώ το Crota's End αποτελεί το καινούργιο 6-player Raid. 

Όσον αφορά το τμήμα του Crucible θα προστεθουν τρεις νέοι χάρτες οι Pantheon, Skyshock και Cauldron. Τέλος, η πλατφόρμα του PlayStation θα λάβει μια επιπλέον co-op αποστολή με τίτλο The Undying Mind. 

Tags: