Διέρρευσε η ημ/ νία κυκλοφορίας του Halo 5: Guardians

Μια απροσεξία στο Twitter ήταν αρκετή
26 Οκτωβρίου 2014 13:45
Διέρρευσε η ημ/ νία κυκλοφορίας του Halo 5: Guardians

Το νεότερο απόκτημα της 343 Industries είναι ο Michael Cavanaugh, προπονητής eSports, και στη πρώτη του ημέρα στα γραφεία της εταιρίας κατάφερε να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo 5: Guardians ανεβάζοντας μια φωτογραφία του μέσα από το στούντιο. Τουλάχιστον αυτό υποτίθεται πως απεικονίζει το χρονόμετρο στην παρακάτω φωτογραφία, κάτω από το banner της 343 Industries, μια μέθοδο που χρησιμοποιείται από πολλά στούντιο ανα τον κόσμο για να τηρούν το πρόγραμμα και να τους υπενθυμίζει την ημερομηνία που πρέπει να παραδόσουν το προϊόν τους.  

Εντελώς "τυχαία" το tweet έγινε στις 3:43μ.μ. και αναγράφει τον αριθμό 382 που αν αναπαριστά τις ημέρες, τότε με απλά μαθηματικά μας βγάζει στις 10 Νοεμβρίου του 2015, μια ημερομηνία συνηθισμένη για το Halo franchise, καθώς όλα τα Halo με πρωταγωνιστή τον Chief -πλην του Halo 3- κυκλοφόρησαν μέσα στις πρώτες δυο βδομάδες του Νοεμβρίου. Αμέσως, ένας εκπρόσωπος της Microsoft έδωσε την απάντηση της εταιρίας λέγοντας: "Οι πρόσφατες φήμες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo 5: Guardians είναι ψευδής.

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε πως στις 29 Δεκεμβρίου ξεκινά η beta του Halo 5 αποκλειστικά για όσους αγοράσουν το The Master Chief Collection

Tags: