Το Uncharted στην πραγματική ζωή

Μία μικρού μήκους ταινία από Σκανδιναβούς και Δανούς
25 Οκτωβρίου 2014 14:20
Το Uncharted στην πραγματική ζωή

Η σειρά Uncharted δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο gaming κοινό και σίγουρα μία μεγάλη μερίδα από εσάς που διαβάζετε τις γραμμές κειμένου στην οθόνη σας αυτή τη στιγμή έχετε έρθει σε επαφή με το αποκλειστικό franchise της Sony. Η ιαπωνική εταιρία έχει επιβεβαιώσει πως μία ταινία βασισμένη στα γεγονότα της σειράς θα πρέπει να αναμένεται το 2016, ενώ έχει ανακοινωθεί πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2015.  Οι μοναδικές πληροφορίες σχετικά με την ταινία είναι πως ο σεναριογράφος είναι ο David Guggenheim και πως η ταινία σκηνοθετείται από τον Seth Gordon με την Arad/Atlas Entertainment να βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής.

Κάποιοι φανατικοί του Nathan Drake από την Σκανδιναβία δεν άντεξαν να περιμένουν τόσο πολύ και δημιούργησαν μία ταινία μικρού μήκους, η οποία μας δίνει μία πρώτη γεύση πως θα ήταν μία ταινία με πρωταγωνιστή τον εικονικό ήρωα της Naughty Dog. Το Uncharted Drake's Fortune είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς και τα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού διαδραματίζονται πάνω στο πλοίο του Nathan Drake με την Elena Fisher να καταγράφει με την βιντεοκάμερα της το άνοιγμα του φέρετρου του Sir Francis Drake. Αυτές τις πρώτες σκηνές επαναδημιούργησε στη πραγματική ζωή η ομάδα του Uncharted: Ambushed, τα μέλη της οποίας κατάγονται από την Νορβηγία και την Δανία. Σκηνοθέτης του Uncharted: Ambushed είναι ο Martin Sofiedal.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγωγή της ταινίας Uncharted οπότε ας απολαύσουμε όλοι μαζί μέχρι τότε την παραγωγή των Σκανδιναβών. Όσοι δεν έχετε παίξει το Uncharted, προσθέσαμε ένα συγκριτικό βίντεο πιο κάτω από τα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού.

Tags: