Αφουγκράζεται το feedback η Bungie

Ώστε να γίνει καλύτερο το The Dark Below DLC
23 Οκτωβρίου 2014 06:00
Αφουγκράζεται το feedback η Bungie

Ο community manager της Bungie, David "Deej" Dague, μιλώντας στο Guardian Radio podcast, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία βάζει τις τελευταίες πινελιές στο πρώτο DLC του Destiny, που αναμένεται τον Δεκέμβριο. Έχοντας ακούσει τα χίλια μύρια η Bungie, πλέον, σύμφωνα με τον Dague, ακούει το κοινό και αφουγκράζεται το feedback των παικτών εδώ και αρκετό καιρό, όντας ειλικρινής απέναντι στο κοινό του Destiny κάνοντας μάλιστα και την αυτοκριτική του.

"Είμαστε η νέα Bungie. Είμαστε η Bungie που κυκλοφόρησε το Destiny και αυτό μας άλλαξε" είπε χαρακτηριστικά ο "Deej" και πρόσθεσε: "Αν δείτε πόσες φορές βγάλαμε update για το παιχνίδι, τότε θα δείτε πόσα πράγματα μάθαμε από αυτό και πόσα πράγματα είμαστε διατεθειμένοι να αλλάξουμε."

Είναι γεγονός ότι η Bungie έβγαλε αρκετά patch που έχουν στρώσει σε ένα βαθμό κάποια από τα πολύ σοβαρά θέματα του Destiny. Το υπαρκτά ανύπαρκτο σενάριο όμως όχι ακόμη. Το The Dark Below DLC ίσως να κάνει ένα βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση. Πρόσφατα, δημοσιεύσαμε ένα σχετικό άρθρο με τα όσα συνέβησαν στην περίπτωση του Destiny και της Bungie. 

Tags: