Την επόμενη εβδομάδα το demo του NBA Live 15

Και ειδικό trial για τους κατόχους του Xbox One
22 Οκτωβρίου 2014 07:55
Την επόμενη εβδομάδα το demo του NBA Live 15

Την διάθεση demo και trial έκδοσης για το επερχόμενο NBA Live 15 ανακοίνωσε η EA Sports. Στο demo θα μπορείτε να παίξετε μια αναμέτρηση μεταξύ Oclahoma City Τhunder και Cleveland Cavaliers και να εξοικειωθείτε με τον χειρισμό του Live 15 μέσω του ειδικού tutorial με coach τον Damien Lillard. Η διάθεση του demo κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την ίδια μέρα με τη κυκλοφορία του στις 31 Οκτωβρίου, αν κρίνουμε από αντίστοιχη περίπτωση για την Αμερική, μιας και ημερομηνία διάθεσης του demo στην Ευρώπη δεν δόθηκε από την ΕΑ. 

Όσον αφορά τους κατόχους του Xbox One, θα τους δοθεί ένα trial του Live 15 διάρκειας 6 ωρών, δίνοντας τους πρόσβαση σε όλα τα modes και τη δυνατότητα να κρατήσουν το progress τους, εφόσον προβούν στην αγορά του τίτλου. Αν είστε επίσης συνδρομητής της υπηρεσίας EA Access θα έχετε πρόσβαση στο trial από αύριο 23/10.

Το NBA Live 15 αναμένεται στις 31 Οκτωβρίου για τα PS4 και Xbox One. Πρόσφατα μάθαμε ότι το franchise θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με το φετινό τίτλο. 

Tags: