COD: Black Ops 4 | Η Activision ζητά €2 για ένα στόχαστρο όπλου και οι gamers “στραβώνουν”

Το θέμα των microtransactions για ακόμη μία φορά στο τραπέζι
23 Ιανουαρίου 2019 11:46
COD: Black Ops 4 |  Η Activision ζητά €2 για ένα στόχαστρο όπλου και οι gamers “στραβώνουν”

Τα microtransactions έχουν γίνει πλέον ο εφιάλτης κάθε gamer, διότι κανείς δεν θέλει να πληρώνει ένα πλήρες παιχνίδι και στο μέλλον η κάθε εταιρία να του ζητά επιπλέον χρήματα για αντικείμενα που θα έπρεπε να μπορεί να ξεκλειδώνει μόνος του. Μία κίνηση της Activision έρχεται να για ανάψει τα αίματα στο Call of Duty: Black Ops 4. Η εταιρία κοστολογεί το Smiley στόχαστρο του παιχνιδιού στα 200 COD Points, που σε χρήματα μεταφράζεται £1.79 (€2).

Το θέμα είναι πως το παραπάνω αντικείμενο για το όπλο σας μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο με αληθινά χρήματα και αυτό που είναι ακόμη πιο στενάχωρο, είναι πως το smiley reticle ήταν διαθέσιμο στα Black Ops 1 και 3.

Σίγουρα, τα χρήματα που ζητά η εταιρία δεν είναι πολλά και το αντικείμενο καθαρά κοσμητικό, όμως είναι το λιγότερο υπερβολικό να ζητείται από έναν κάτοχο του παιχνιδιού επιπλέον χρήματα για αντικείμενα που θα έπρεπε να το δίνεται η δυνατότητα να τα ξεκλειδώσει μόνος του με τις ώρες που θα αναλώσει στο παιχνίδι. Το Call of Duty: Black Ops 4 κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.