Όλα τα βίντεο του Machinima αφαιρέθηκαν από το YouTube

Το ιστορικό gaming κανάλι αποτελεί παρελθόν
22 Ιανουαρίου 2019 08:04
Όλα τα βίντεο του Machinima αφαιρέθηκαν από το YouTube

Το Machinima αφαίρεσε όλα τα βίντεο που είχαν αναρτηθεί στην σελίδα του στο YouTube, έπειτα από απόφαση της μητρικής εταιρίας Otter Media.

Συγκεκριμένα, όλο το περιεχόμενο από το YouTube κανάλι του Machinima έχει γίνει ιδιωτικό, καθιστώντας αδύνατο να το παρακολουθήσει κάποιος. Μιλώντας στο Kotaku η Otter Media τόνισε ότι το Machinima θα συνέχιζε να παράγει περιεχόμενο.

Στοχεύουμε στη δημιουργία νέου περιεχομένου με την ομάδα του Machinima, το οποίο θα διανεμηθεί σε νέα κανάλια που θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

Εν τω μεταξύ, το σύνολο των δημιουργικών καναλιών του Machinima συνεχίζει να παρουσιάζει τα ταλέντα του δικτύου. Στο πλαίσιο αυτής της στροφής στο νέο περιεχόμενο, έχουμε σταματήσει τη διανομή περιεχομένου σε μερικά παλιότερα κανάλια.

Για την ιστορία, το Machinima ιδρύθηκε το 1999 και αποτελεί ένα από τα ιστορικά gaming κανάλια του YouTube, φιλοξενώντας σειρές όπως τα BFFs, Super Best Friends Play και Christopher Walkenthrough. Το Machinima ήταν στο ζενίθ της δημοφιλίας του την εποχή που τα δίκτυα καναλιών ήταν απαραίτητα για τους δημιουργούς περιεχομένου. Το 2016 αγοράστηκε από την Warner Bros. Digital Networks. Με την εξαγορά της Warner Bros. από την AT&T το 2018, την διαχείριση του Machinima ανέλαβε η Otter Media.

Tags: