Η συλλεκτική του Days Gone έχει άρωμα Harley Davidson

Μαζί με ένα σκληρό trailer για τον κόσμο του παιχνιδιού
18 Ιανουαρίου 2019 11:11
Η συλλεκτική του Days Gone έχει άρωμα Harley Davidson

Μπόλικες εκπλήξεις αποκάλυψε η Sony για το Days Gone, την επερχόμενη αποκλειστικότητα του PS4. Αρχικά η εταιρία αποκάλυψε τις δύο εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά εκτός από την κανονική. Πρώτα έχουμε την Digital Deluxe Edition. Αυτή θα διατεθεί μόνο ψηφιακά και θα έρθει με ένα ψηφιακό art book, digital soundtrack, τρία skins για την μηχανή του πρωταγωνιστή, ένα επιπλέον skill μαζί με ένα theme. Τώρα έρχεται η συλλεκτική έκδοση, η οποία όπως θα δείτε έχει μπόλικα καλούδια.

Η Collector’s Edition του παιχνιδιού θα φέρει όλα τα περιεχόμενα της Digital Deluxe μαζί με μερικά patches, 6 κονκάρδες, ετικέτες, ένα steel book, μία φυσική έκδοση του soundtrack, ένα mini artbook από την Dark Horse Comics και τέλος, ένα φοβερό αγαλματίδιο με τον πρωταγωνιστή και την μηχανή του.

Συνεχίζοντας, εκτός της συλλεκτικής η ομάδα μοιράστηκε ακόμη δύο trailers για το παιχνίδι. Στο πρώτο βλέπουμε τα μπόνους που θα λάβουν όσοι προβούν στην προ-παραγγελία του παιχνιδιού που είναι μερικά χρήσιμα κομμάτια για την μηχανή και μία βαλλίστρα. Στο δεύτερο trailer παρουσιάζεται για ακόμη μία φορά ο σκληρός κόσμος του παιχνιδιού και οι κίνδυνοι που κρύβονται μέσα σε αυτόν. Ο παίκτης θα χρειαστεί θάρρος και στρατηγική εφόσον επιθυμεί να επιβιώσει και να προχωρήσει.

Το Days Gone κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου του τρέχοντος έτους αποκλειστικά για τα PS4 και PS4 Pro.