Mortal Kombat 11: Ραγίζει κόκκαλα σε πρώτα gameplay πλάνα

Gameplay, ιστορία, νέοι χαρακτήρες και μία συλλεκτική έκδοση
17 Ιανουαρίου 2019 19:18
Mortal Kombat 11: Ραγίζει κόκκαλα σε πρώτα gameplay πλάνα

Στα Game Awards 2018 είδαμε το πρώτο teaser για το Mortal Kombat 11. Ένα αρκετά βίαιο cinematic trailer όπου Scorpion και Raiden γρονθοκοπούνται μέχρι τελικής πτώσεως. Σήμερα, στις 17 Ιανουαρίου η NetherRealm Studios είχε υποσχεθεί πως θα μοιραστεί τα πρώτα gameplay πλάνα από το νέο fighting κεφάλαιο. Μένοντας φυσικά πιστή στην υπόσχεση της, η ομάδα αποκάλυψε πλήρως το Mortal Kombat 11 και μοιράστηκε τα πρώτα gameplay πλάνα. Η βία που χαρακτηρίζει την σειρά δηλώνει για ακόμη μία φορά παρούσα με κόκκαλα να ραγίζουν, και κρανία να ανοίγουν. Φυσικά δεν έλειψαν και τα τρομερά βίαια και ανανεωμένα fatalities.

Ακόμη, η ομάδα μοιράστηκε περισσότερα σχετικά με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Ακόμη, θα μπορείτε να αλλάζετε τα κοσμητικά αντικείμενα του χαρακτήρα σας και να δημιουργήσετε τον απόλυτο για εσάς μαχητή. Η ιστορία του νέου κεφαλαίου συνεχίζει κανονικά μετά το Mortal Kombat X, όπου ο Raiden έχει αφήσει πίσω την καλή του πλευρά και είναι έτοιμος να εξαπολύσει τον απόλυτο θυμό του στους εχθρούς του. Μία ακόμη έκπληξη που μας επιφύλασσε η NetherRealm Studios είναι το πρόσωπο που έδωσε “σάρκα και οστά” στην Sonya. Πίσω από το μοντέλο της μαχήτριας κρύβεται μία αληθινή μαχήτρια. Η Ronda Rousey που πολλοί μπορεί να γνωρίζετε από το UFC.

Ακόμη, αποκαλύφθηκε και η συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού η οποία θα φέρνει μαζί την ένα αγαλματίδιο με την μάσκα του Scorpion και η τιμή της προς το παρόν παραμένει άγνωστη. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά όλο το νέο gameplay περιεχόμενο του Mortal Kombat 11, τα fatalities, μία ματιά στην ιστορία και την αποκάλυψη του Gears, του νέου μαχητή του παιχνιδιού. Το Mortal Kombat 11 κυκλοφορεί στις 23 Απριλίου 2019 για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.