Επίσημη δήλωση από την EA για την ακύρωση του Star Wars παιχνιδιού της

Αινιγματική απάντηση από την εταιρία
17 Ιανουαρίου 2019 08:23
Επίσημη δήλωση από την EA για την ακύρωση του Star Wars παιχνιδιού της

Όπως σας ενημερώσαμε, το γύρο του διαδικτύου έκανε το ρεπορτάζ του Kotaku πως η EA ακύρωσε ένα ακόμα Star Wars παιχνίδι. Πρόκειται για το project της EA Vancouver που είχε ανακοινωθεί μαζί με το κλείσιμο της Visceral Games το 2017. Πλέον η ομάδα φαίνεται πως ασχολείται με ένα αρκετά μικρότερης κλίμακας project, το οποίο θα καταφθάσει μαζί με τις κονσόλες νέας γενιάς.

Το θέμα φυσικά πήρε μεγάλες διαστάσεις και η EA τοποθετήθηκε πλέον και επίσημα, με μια δήλωση που παραχώρησε στο GameSpot.  Πιο αναλυτικά, η EA επισήμανε:

Υπήρξαν εικασίες για ένα από τα Star Wars projects μας. Ως φυσικό μέρος της δημιουργικής διαδικασίας, η εξαιρετική δουλειά από την ομάδα μας στο Βανκούβερ συνεχίζεται και θα εξελιχθεί σε μελλοντικό περιεχόμενο και Star Wars παιχνίδια. Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο να δημιουργήσουμε περισσότερα παιχνίδια Star Wars και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το Star Wars: Jedi Fallen Order της Respawn. Θα μοιραστούμε περισσότερα για τα καινούρια μας projects όταν είναι σωστή η στιγμή.

Η δήλωση δεν αρνείται την ακύρωση του παιχνιδιού, ούτε όμως και την επιβεβαιώνει, στρέφωντας αντιθέτως την προσοχή στο επερχόμενο project των δημιουργών του Titanfall.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο προκύψει σχετικά με την υπόθεση.