Η ομάδα του Hitman ανοίγει νέο στούντιο με σκοπό την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών

Με έδρα στο Malmö της Σουηδίας
16 Ιανουαρίου 2019 11:45
Η ομάδα του Hitman ανοίγει νέο στούντιο με σκοπό την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών

Νέες εμπειρίες φαίνεται πως ετοιμάζεται να μας προσφέρει η IO Interactive, η ομάδα που πολλοί μπορεί να γνωρίζετε από franchises όπως το Hitman. Η εταιρία ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη να ανοίξει ένα ολοκαίνουριο στούντιο στο Malmö στην Σουηδία. Το νέο αυτό στούντιο θα εργαστεί στο να εμπλουτίσει το περιεχόμενο του HITMAN και όχι μόνο. Ο CEO της εταιρίας, Hakan Abrak, δήλωσε:

Το νέο στούντιο θα ενισχύσει την υπόσχεση που έχουμε δώσει για να παραδώσουμε εξαιρετικό περιεχόμενο στο ΗΙΤΜΑΝ franchise, στην κοινότητα και σε όλους τους fans μας. Επιπλέον, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο την δύναμή μας για να την δημιουργία ολοκαίνουριων και συναρπαστικών προσπαθειών, νέων κόσμων και νέων franchises. Με άλλα λόγια, η IOI Malmö και η Κοπεγχάγη είναι μία οικογένεια.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνουμε πως η εταιρία είναι έτοιμη να εμπλουτίσει τα παιχνίδια της, όπως επίσης να μας ταξιδέψει με ολοκαίνουριες εμπειρίες. Το τι ακριβώς ετοιμάζει το ταλαντούχο στούντιο είναι κάτι που θα μάθουμε στο μέλλον. Καλή αρχή από εμάς στην IOI Malmö!