Metro Exodus: Αποκαλύφθηκε η υπερσπάνια Artyom Edition

Έχουν κατασκευαστεί μόλις δέκα
10 Ιανουαρίου 2019 10:12
Metro Exodus: Αποκαλύφθηκε η υπερσπάνια Artyom Edition

Περίπου ένας μήνας έχει απομείνει για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Metro Exodus και τώρα η 4A Games αποκάλυψε μια υπερσπάνια συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού που θα ζηλέψει κάθε φανατικός οπαδός των Metro. Ο λόγος γίνεται για την Artyom Custom Edition, η οποία περιλαμβάνει συλλεκτικά αντικείμενα εμπνευσμένα από τα πιο χαρακτηριστικά αντικείμενα του franchise. Όλα τα περιεχόμενα της συλλεκτικής είναι είτε αυθεντικά αντικείμενα του πραγματικού κόσμου είτε έχουν κατασκευαστεί στο χέρι με τη βοήθεια της DB Props των Shepperton Studios.

Παγκοσμίως θα υπάρξουν μόλις δέκα Artyom Editions, οι οποίες θα έχουν αυθεντικό γνησιότητας υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα των βιβλίων Dmitry Glukhovsky και από τον Andrew Prokhorov της 4A Games.

Η Artyom Edition θα διαθέτει μεταξύ άλλων μια πραγματική αντιασφυξιογόνη μάσκα, ένα λειτουργικό αναπτήρα φτιαγμένο από κέλυφος σφαίρας, ένα μεταλλικό dog tag στο οποίο θα σκαλιστεί το όνομα του παραλήπτη, καθώς και ένα πλήρως λειτουργικό χειροποίητο ρολόι Nixie, όπως αυτό που υπάρχει στα παιχνίδια της σειράς. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη συλλεκτική μέσα από το παρακάτω βίντεο.

Από τις δέκα συλλεκτικές που έχουν κατασκευαστεί, η 4A Games θα κρατήσει τη μια για τα γραφεία της, ενώ το στούντιο θα χαρίσει τις υπόλοιπες εννέα σε giveaway που θα τρέχει μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου. Για την ώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού, αλλά η ομάδα κάλεσε τους παίκτες να μείνουν συντονισμένοι στα social media κανάλια της.

Το Metro Exodus αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One και PC στις 15 Φεβρουαρίου 2019.