Το The Division 2 “κουνάει το μαντήλι” στο Steam και πηγαίνει στο Epic Games Store

Ο ανταγωνισμός για την Valve μόλις ξεκίνησε
09 Ιανουαρίου 2019 18:42
Το The Division 2 “κουνάει το μαντήλι” στο Steam και πηγαίνει στο Epic Games Store

Από την στιγμή που η Epic Games ανακοίνωσε το λανσάρισμα του δικού της ψηφιακού μαγαζιού στην PC πλευρά, ο ανταγωνισμός για το Steam αρχίζει να αυξάνεται μιας και όλο και περισσότερα παιχνίδια αλλάζουν “στέγη”. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το επερχόμενο The Division 2. Το πόνημα της Ubisoft λέει αντίο στο Steam και μεταφέρεται στο Epic Games Store με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει και από εκεί. Η Γαλλική εταιρία δήλωσε πως θα δουλέψει μαζί με την Epic Games για να “ενσωματώσει βασικά στοιχεία του Uplay της Ubisoft και των online υπηρεσιών της Epic Games”. Αυτό πιθανότατα μεταφράζει πως αν αγοράσετε το παιχνίδι στο Epic Store θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και από το Uplay.

Όποιος προβεί στην προ-παραγγελία του παιχνιδιού από το κατάστημα της Epic Games θα αποκτήσει πρόσβαση στην private beta, όταν αυτή πραγματοποιηθεί. Όσοι έχετε παραγγείλει το παιχνίδι από αλλού θα έχετε και πάλι πρόσβαση στην beta, αλλά από εδώ και πέρα οι προ-παραγγελίες θα γίνονται μέσω του Epic Games Store. Να σημειωθεί πως δεν γίνεται ξεκάθαρο για το αν ο τίτλος λέει οριστικά αντίο στο Steam και θα διατίθεται μόνο στο Epic Games Store, μιας και η Ubisoft δεν ξεκαθαρίζει ακριβώς το τοπίο. Ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε πως στο launch το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο μέσω του Uplay και του καταστήματος της Epic, χωρίς να αναφέρει μέσα στην πρότασή του το Steam.

Το αν το The Division 2 κυκλοφορήσει κάποια στιγμή και στο Steam είναι κάτι που θα μάθουμε στο μέλλον. Μέχρι τότε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει ίδια, δηλαδή, 15 Μαρτίου 2019 για PS4, Xbox One και PC (μέσω Uplay και Epic Games Store).