Assassin’s Creed Odyssey: Καθ’ οδον ένα ακόμη τεράστιο δωρεάν update

Αυτό είναι το περιεχόμενο που έρχεται τον Ιανουάριο
09 Ιανουαρίου 2019 09:20
Assassin’s Creed Odyssey: Καθ’ οδον ένα ακόμη τεράστιο δωρεάν update

Η Ubisoft συνεχίζει την εξαιρετική υποστήριξη για το Assassin’s Creed Odyssey και ανακοίνωσε την πληθώρα νέου περιεχομένου που θα έρθει στο παιχνίδι μέσα στον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, μέσα στο μήνα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο επεισόδιο του The Legacy of the First Blade με τίτλο Shadow Heritage. Πρόκειται για το δεύτερο μόλις σκέλος της πρώτης από τις τρεις συνολικά ιστορίες που θα μπορούν να απολαύσουν οι κάτοχοι του Season Pass.

Η γαλλική εταιρία δεν σταματά όμως εκεί και θα φέρει στον τίτλο και μπόλικο δωρεάν περιεχόμενο. Πιο αναλυτικά, όλοι παίκτες θα μπορούν να παίξουν δύο νέα quests, τα Daughters of Lalaia και Poet's Legacy, τα οποία συγκαταλέγονται στα Lost Tales of Greece. Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την τύχη σας απέναντι σε ένα νέο end game boss βασισμένο στην αρχαιοελληνική μυθολογία, τον Κύκλωπα Άργης.

Στο παιχνίδι θα καταφθάσουν επίσης πολλά νέα αντικείμενα και ένας νέος έμπορας που θα μπορείτε να αγοράζετε και να αναβαθμίζετε τα engravings σας. Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης θα προσθέσει και τη δυνατότητα του enemy scaling, ένα χαρακτηριστικό που ζητούσε εδώ και καιρό η κοινότητα και θα σας επιτρέπει να χαμηλώνετε τα levels των εχθρών για να κάνετε πιο βατό και ομαλό το ταξίδι σας στην Αρχαία Ελλάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί παρακάτω. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές, τις προσθήκες και τις βελτιώσεις που ετοιμάζει η Ubisoft για τον τίτλο πατώντας εδώ.