Halo Infinite director: “Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος με το multiplayer που ετοιμάζουμε”

Αισιόδοξα λόγια από το υψηλόβαθμο στέλεχος
08 Ιανουαρίου 2019 12:45
Halo Infinite director: “Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος με το multiplayer που ετοιμάζουμε”

Το Halo Infinite ανακοινώθηκε πριν μερικούς μήνες στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Microsoft για την E3 2018. Από τότε ελάχιστες νέες πληροφορίες έχουν έρθει στα φώτα της δημοσιότητας, με την 343 Industries να είναι αρκετά προσεκτική κάθε φορά που μιλάει για το παιχνίδι.

Ωστόσο, με την επιστροφή του κλασικού εικαστικού με το Infinite και την επαναφορά των κλασικών Halo τίτλων στο προσκήνιο με τα πρόσφατα updates του Master Chief Collection, πολλά μέλη της Halo κοινότητας έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν η ομάδα θα υιοθετήσει και το παραδοσιακό στυλ του gameplay που είχαμε συνηθίσει από τους τίτλους της Bungie, χωρίς sprint και enhanced mobility. Μιλώντας, λοιπόν, στα σχόλια ενός τέτοιου βίντεο στο Twitter, ο Frank O'Connor της 343 Industries αναφέρθηκε στο multiplayer κομμάτι του Halo Infinite.

Συγκεκριμένα, το υψηλόβαθμο στέλεχος της ομάδας τόνισε πως προσωπικά είναι τρομερά χαρούμενος με το πως διαμορφώνεται το multiplayer κομμάτι του Infinite μέχρι στιγμής. Στη συνέχεια επισήμανε πως ο ίδιος του ήταν λάτρεις όλων των Halo multiplayer, χωρίς να έχει κάποια προτίμηση για το πιο γρήγορο στυλ των Halo 4 και 5 ή το πιο μεθοδικό στυλ των τίτλων της Bungie. Τέλος έκλεισε τονίζοντας πως η ομάδα δίνει μεγάλη βαρύτητα στις απόψεις της κοινότητας.

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Το Halo Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα Xbox One και Windows 10, χρησιμοποιώντας τη νέα Slipspace Engine. Παρακάτω θα βρείτε και το αρχικό βίντεο που πυροδότησε την συζήτηση.