The Last of Us Part II: Πρώτες πληροφορίες για το multiplayer κομμάτι

Μέσα από μια αγγελία για θέση εργασίας
05 Ιανουαρίου 2019 14:27
The Last of Us Part II: Πρώτες πληροφορίες για το multiplayer κομμάτι

Η Naughty Dog εργάζεται πυρετωδώς στο άκρως αναμενόμενο The Last of Us Part II και τώρα το στούντιο έχει αρχίσει να εμπλουτίζει το δυναμικό του με νέους εργαζόμενους για να εργαστούν στο multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ήδη γνωρίζουμε πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει το Factions multiplayer, όπως και το πρώτο κεφάλαιο της σειράς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό έρχεται να αλλάξει μέσα από μια αγγελία για θέση εργασίας που ανάρτησε η Naughty Dog στο LinkedIn. Το στούντιο αναζητά έναν server programmer που θα αναλάβει την multiplayer εμπειρία από το πρώτο login, στο matchmaking μέχρι την ανταμοιβή των παικτών και την παραμετροποίηση των χαρακτήρων.

Η αγγελία αναφέρει πως θα υπάρχει ένα in-game store. Λογικά μέσα από αυτό θα μπορείτε να αγοράζετε κοσμητικά αντικείμενα για να αλλάζετε την εμφάνιση των χαρακτήρων σας. Δεν υπάρχει καμιά αναφορά σε microtransactions. Τέλος, στους ρόλους του προγραμματιστή αναφέρεται και η ανάπτυξη νέων servers, πράγμα που αφήνει να εννοηθεί πως το παιχνίδι ίσως θα έχει δικούς του dedicated servers.

Το The Last of Us Part II αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PlayStation 4. Μπορείτε να βρείτε την εν λόγω αγγελία πατώντας εδώ.