Platinum Games: “Το 2019 θα είναι μία έντονη χρονιά με διάφορες ανακοινώσεις”

Ο παραγωγός της εταιρίας προετοιμάζει το έδαφος
02 Ιανουαρίου 2019 11:39
Platinum Games: “Το 2019 θα είναι μία έντονη χρονιά με διάφορες ανακοινώσεις”

Το 2018 τελείωσε και η gaming κοινότητα ακόμη περιμένει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άκρως αναμενόμενο Bayonetta 3, το επερχόμενο παιχνίδι της Platinum Games. Από ότι φαίνεται η ομάδα ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις για το 2019 ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο παραγωγός της. Μιλώντας στο 4Gamer, ο Atsushi Inaba, o Development General Manager και Executive Producer στην PlatinumGames δήλωσε πως το 2019 θα είναι μία έντονη χρονιά με διάφορες ανακοινώσεις. Πιο αναλυτικά:

Η επόμενη χρονιά θα είναι έντονη ως συνήθως. Από ότι φαίνεται θα είναι μία χρονιά όπου η Platinum Games θα ανεβάσει ταχύτητα και έτσι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ … Έτσι την επόμενη χρονιά θα πραγματοποιήσουμε διάφορες ανακοινώσεις.

Κατά πάσα πιθανότητα η εταιρία προετοιμάζει το έδαφος για το Bayonetta 3 ή ίσως και για κάποιο άλλο παιχνίδι. Επομένως θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή για να δούμε τι ακριβώς ετοιμάζει η Platinum Games. Να σας υπενθυμίσουμε πως το Bayonetta 3 αναπτύσσεται αποκλειστικά για το Nintendo Switch.