Το Project CARS 3 θα είναι πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift

Νέες δηλώσεις από τον ιδρυτή της Slightly Mad Studios
02 Ιανουαρίου 2019 10:43
Το Project CARS 3 θα είναι πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift

Το Project CARS 3 δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα επίσημα από την Slightly Mad Studios, αλλά ο ιδρυτής του στούντιο, Ian Bell, μίλησε για το όραμα που έχει για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Bell τόνισε πως το τρίτο κεφάλαιο της σειράς θα εστιάσει περισσότερο στη διασκέδαση και θα είναι κατά κάποιον τρόπο πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift. Το Shift ήταν το πρώτο παιχνίδι που δημιούργησε ποτέ το στούντιο, κάτω από την ομπρέλα της EA.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο GTPlanet, δήλωσε:

Θα σας ενημερώσω ότι το Project CARS 3 θα είναι πιο “εστιασμένο” ... Περισσότερο “διασκεδαστικό” ... Πήγαμε στα άκρα με την ποικιλία στο CARS 2 και με αυτό ήρθαν και άπειρα θέματα εξισορρόπησης. Έχουμε μάθει ένα μάθημα από αυτό και παρόλο που δεν έχουμε πρόθεση να μειώσουμε το περιεχόμενο, γνωρίζουμε τι πρέπει να διορθώσουμε και που κάναμε σχεδιαστικές αποφάσεις που ήταν, ας τις ονομάσουμε, “υπο-βέλτιστες”.

Το Project CARS 3 θα είναι περισσότερο κατά κάποιο τρόπο πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift, αλλά με όλα τα καλά simulation στοιχεία που αρέσουν σε όλους. Ο βασικός τομέας που εστιάζουμε είναι η διασκέδαση και όχι στο να βάλουμε περισσότερα στοιχεία από όσα μπορούμε.

Το Project CARS 3 δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα επισήμως και συνεπώς δεν έχει και ορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το στούντιο παράλληλα εργάζεται και σε ένα Fast & Furious project.