Το Life is Strange: Before the Storm στο Xbox Game Pass

Η υπηρεσία εμπλουτίστηκε με 116 παιχνίδια το 2018
29 Δεκεμβρίου 2018 09:09
Το Life is Strange: Before the Storm στο Xbox Game Pass

Μέσα στο Δεκέμβριο, το Xbox Game Pass εμπλουτίστηκε με δώδεκα νέα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται τα Mortal Kombat X, Pro Evo Soccer 2019, Hellblade: Senua's Sacrifice και Ashen. Η υπηρεσία της Microsoft συνεχίζει να ανανεώνεται διαρκώς, με την εταιρία να επιφυλάσσει ένα τελευταίο δώρο για τους συνδρομητές της, λίγο πριν το κλείσιμο του 2018. Συγκεκριμένα, στον κατάλογο του Xbox Game Pass προστέθηκε πλέον και το Life is Strange: Before the Storm. Αυτό σημαίνει πως οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν πλέον απεριόριστη πρόσβαση και στο εν λόγω παιχνίδι.

Το 2018 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για το Xbox Game Pass. Πιο αναλυτικά η Microsoft μοιράστηκε μερικά στατιστικά για την υπηρεσία της. Μέσα στο έτος που διανύουμε, οι συνδρομητές του Game Pass μπόρεσαν να απολαύσουν 116 νέα παιχνίδια, 17 από τα οποία έκαναν το ντεμπούτο τους στην υπηρεσία από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους.

Το Xbox Game Pass ζητά €9,99 το μήνα και προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε περίπου 200 παιχνίδια. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την συμφέρουσα υπηρεσία του Xbox One πατώντας εδώ.