Το Halo Infinite θα έχει split-screen 4 παικτών

Νέες πληροφορίες για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο
27 Δεκεμβρίου 2018 09:09
Το Halo Infinite θα έχει split-screen 4 παικτών

Στο πλαίσιο του τελευταίου της livestream για το 2018, η 343 Industries και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη του άκρως αναμενόμενου Halo Infinite, Chris Lee, μοιράστηκε με την κοινότητα περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Πιο αναλυτικά, ο Lee αποκάλυψε πως το Halo Infinite θα έχει split-screen για έως τέσσερις παίκτες. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε παραδοσιακά σε όλα τα Halo παιχνίδια, αλλά απουσίαζε από το πέμπτο κεφάλαιο, προκαλώντας την κατακραυγή της φανατικής Halo κοινότητας. Η 343 έλαβε υπόψη το ηχηρό μήνυμα της κοινότητας και έκανε γνωστό πως ήδη έχει κάνει επιτυχημένες δοκιμές για το split screen με τη νέα Slipspace Engine μηχανή γραφικών της.

Συνεχίζοντας, αποκαλύφθηκε πως το customization σύστημα που θα ενσωματώνει το Infinite θα είναι εμπνευσμένο από αυτό του Reach. Όπως τόνισε και ο community manager της 343 στο livestream, το customization σύστημα του τελευταίου Halo τίτλου της Bungie θεωρείται το καλύτερο από τη κοινότητα, οπότε η ομάδα πιστεύει πως αυτό που ετοιμάζει για το Infinite θα κάνει τους περισσότερους fans να χαμογελάσουν.

Επιπροσθέτως, μάθαμε και μερικές ακόμη λεπτομέρειες, όπως το γεγονός πως όλες οι πανοπλίες θα έχουν πλέον μαύρα undesuits ακολουθώντας το παραδοσιακό εικαστικό των πρώτων Halo παιχνιδιών. Ακόμη, οι παίκτες που έφτασαν το μέγιστο level 152 στο Halo 5 θα ανταμειφθούν στο Infinite. H 343 τόνισε πως θέλει το Infinite να είναι προσιτό για όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως ικανοτήτων, αλλά παρόλαυτα θα δώσει εμφάση και στο ανταγωνιστικό κομμάτι, και στο άμεσο μέλλον θα δημιουργήσει μια Halo: Infinite Pro Team από επαγγελματίες παίκτες για να προσφέρουν feedback. Τέλος, όσον αφορά την PC έκδοση, ο Lee επισήμανε πως η ομάδα θα αντιμετωπίσει τους παίκτες ως ‘πρώτης τάξεως πολίτες’ και δεν θα παραμελήσει το port.

Το Halo Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα Xbox One και Windows 10, χρησιμοποιώντας τη νέα Slipspace Engine.