Κυκλοφορεί το Skylanders: Trap Team

Το franchise που γέννησε την κατηγορία toys-to-life επιστρέφει!
10 Οκτωβρίου 2014 14:54
Κυκλοφορεί το Skylanders: Trap Team

 

Όπως ενημερωθήκαμε μέσω δελτίου Τύπου από την IGE, σήμερα ξεκινάει η διάθεση του Skylanders: Trap Team, ενός εκ των μεταλύτερων franchises της Activision, το οποίο μάλιστα γέννησε και την κατηγορία toys-to-life. Ακολουθούν αποσπάσματα από το δελτίο Τύπου:

Η Activision Publishing, Inc., θυγατρική της Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως το Skylanders Trap Team είναι επισήμως διαθέσιμο στην Ελλάδα από σήμερα, για Xbox 360και Xbox One, PlayStation® 3 και PlayStation® 4, Nintendo’s Wii, Nintendo’s Wii U, και μια ολοκαίνουργια ξεχωριστή εμπειρία διαθέσιμη στο Nintendo 3DS.  Το launch του Skylanders Trap Team προσφέρει επίσης ολόκληρη την εμπειρία της κονσόλας στο Tablet[i], συστήνοντας μας ένα Starter Pack που υποστηρίζει iPad®, Kindle Fire και Android tablets.

“Το franchise χτίστηκε σε μια βάση δημιουργικότητας και καινοτομίας” είπε ο Eric Hirshberg, CEO της Activision Publishing. “Και με το Skylanders Trap Team, πάμε αυτή την καινοτομία και δημιουργικότητα σε νέα ύψη. Για τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε επιτρέψει στα παιδιά να φέρουν τα παιχνίδια τους στη ζωή σ’ ένα video game, και φέτος, τους επιτρέπουμε να φτάσουν μέσα στο παιχνίδι, και να τραβήξουν χαρακτήρες έξω στον φυσικό κόσμο, με το να παγιδεύσουν κακούς και να παίξουν ως αυτούς.  Το Skylanders Trap Team είναι επίσης το πρώτο παιχνίδι κονσόλας το οποίο φέρνει ταυτόχρονα ολόκληρη την εμπειρία σε συσκευές tablet. Συνολικά, πιστεύουμε πως το Skylanders Trap Team εκπροσωπεί τις πιο μαγικές καινοτομίες μας μέχρι σήμερα. Μα πάνω απ’ όλα, είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι.”

Tags: