Το For Honor συνδέεται με το Assassin’s Creed;

Το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί με νέο περιεχόμενο και το 2019
20 Δεκεμβρίου 2018 11:46
Το For Honor συνδέεται με το Assassin’s Creed;

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει το For Honor με φρέσκο περιεχόμενο και το 2019. Συγκεκριμένα, η τρίτη χρονιά ενημερώσεων θα φέρει στον τίτλο νέους χάρτες, βελτιώσεις στο balance και πολλές ακόμη αλλαγές και προσθήκες. Η ‘χρονιά του Harbinger’ θα ξεκινήσει στις 31 Ιανουάριου με την Season 1 που θα φέρει ένα νέο Knight ήρωα. Παρακάτω ακολουθεί μια εικόνα με το αναλυτικό roadmap που αποκάλυψε η Ubisoft.

Παράλληλα, η γαλλική εταιρία άφησε να εννοηθεί πως το σύμπαν του For Honor και αυτό του Assassin's Creed θα ενωθούν πολύ σύντομα. Πιο αναλυτικά, ο επίσημος λογαριασμός του For Honor στο Twitter προέβη στο εξής αινιγματικό tweet που φούντωσε τις εικασίες της κοινότητας.

Στο εν λόγω tweet βλέπουμε το λογότυπο της Abstergo. Πρόκειται για την εταιρία πίσω από την οποία κρύβεται στην σημερινή εποχή το τάγμα των Templars, σύμφωνα με το lore των Assassin’s Creed παιχνιδιών. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ubisoft ενώνει τα παιχνίδια της, αφού πρακτικά το Watch Dogs και το Assassin’s Creed λαμβάνουν χώρα σε κοινό σύμπαν.

Το For Honor είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC.