PUBG: Παίξτε από σήμερα στον χιονισμένο χάρτη

Αλλάζει και το σύστημα των αλεξίπτωτων
19 Δεκεμβρίου 2018 13:26
PUBG: Παίξτε από σήμερα στον χιονισμένο χάρτη

Μετά την αποκάλυψή του στα The Game Awards 2018 και τη δοκιμαστική περίοδο που ακολουθήσε, ο νέος χιονισμένος χάρτης του PlayerUnknown's Battlegrounds είναι πλέον διαθέσιμος για όλους τους παίκτες σε PC, Andoird και iOS. Συγκεκειμένα, η ομάδα ανάπτυξης κυκλοφόρησε το νέο μεγάλο update 24 για την PC έκδοση που φέρνει δεκάδες αξιοσημειώτες προσθήκες, βελτιώσεις και αλλαγές.

Φυσικά, ο νέος χάρτης Vikendi είναι η πιο σημαντική προσθήκη. Πρόκειται για έναν 6x6km χάρτη. Αυτό σημαίνει πως το gameplay του Vikendi είναι πιο γρήγορο από αυτό του Erangel και του Miramar, αλλά με αναμφισβήτητα πιο τακτική εμπειρία από τον Sanhok.

Οι παίκτες μπορούν να ρίξουν χιονόμπαλες ενώ περιμένουν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο στο αρχικό lobby. Τα οχήματα θα είναι πιο ολισθηρά στο χιόνι ή σε περιοχές με παγωμένο νερό. Η επιτάχυνση στο παγωμένο έδαφος είναι αργή και χάνετε γενικότερα τον έλεγχο του οχήματος καθώς επιταχύνετε. Τέλος, τα ίχνη και οι ροδιές των οχημάτων θα φαίνονται καθώς οι παίκτες ταξιδεύουν σε περιοχές που καλύπτονται από χιόνι. Οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Παράλληλα, το παιχνίδι εμπλουτίστηκε με το Survivor Pass: Vikendi, με το νέο όπλο G36C, το νέο Snowmobile όχημα, ένα ολοκαίνουργιο replay editor σύστημα, ενώ άλλαξε εντελώς και ο τρόπος που πέφτετε με το αλεξίπτωτο, προσφέροντας βελτιωμένο έλεγχο.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές και τις προσθήκες του PlayerUnknown's Battlegrounds πατώντας εδώ.