Nintendo: “Το Marvel Ultimate Alliance 3 είναι μία τέλεια ευκαιρία”

Ο Reggie μιλά για το πως το παιχνίδι ήρθε κάτω από την στέγη της Nintendo
17 Δεκεμβρίου 2018 11:05
Nintendo: “Το Marvel Ultimate Alliance 3 είναι μία τέλεια ευκαιρία”

Τα Game Awards 2018 έφεραν πολλές εκπλήξεις στον gaming χώρο για όλες τις πλατφόρμες. Μέσα από τα “Oscars του gaming” είχαμε δύο μεγάλες εκπλήξεις. Η πρώτη ήταν πως η σειρά Marvel Ultimate Alliance τελικά θα συνεχιστεί και στα Game Awards αποκαλύφθηκε το νέο κεφάλαιο με τίτλο, The Black Order. Όμως, αυτή την φορά το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει σε πολλές πλατφόρμες, αλλά μόνο στο Nintendo Switch. Αυτή την αποκλειστικότητα από ότι φαίνεται η Nintendo την ονομάζει “χρυσή ευκαιρία”. Σε συνέντευξή του Reggie Fils-Aime, ο πρόεδρος της Nintendo αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το πω το όλο project πήρε “σάρκα και οστά”.

Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο του προγραμματισμού είναι πως έχεις εταιρίες που έχουν θετικές εμπειρίες συνεργασίας, έχεις franchises που είναι ήδη διαθέσιμα και τον ιδιοκτήτη του franchise που θέλει να κάνει κάτι για ένα συγκεκριμένο franchise και σε αυτή την περίπτωση, όλα αυτά τα τρία πράγματα έδεσαν μαζί έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία νέα ευκαιρία για το παιχνίδι και το λατρεύουμε αυτό.

Και αναζητάμε συνεχώς τέτοιες ευκαιρίες. Είναι η Team Ninja της Koei Tecmo που εργάζεται σε αυτό. Έχουν πολλές ικανότητες και βοήθησε πολύ να καταλάβουμε πως θα είναι το παιχνίδι. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένοι για αυτό…Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μία τέλεια ευκαιρία με αυτό το παιχνίδι και σίγουρα με όλον αυτόν τον ενθουσιασμό γύρω από το σύμπαν της Marvel, πιστεύουμε πως θα είναι μία τέλεια ευκαιρία.

Το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2019.