Συρρικνώνεται η ομάδα ανάπτυξης του Heroes of the Storm

Ακυρώθηκαν τα eSports τουρνουά
16 Δεκεμβρίου 2018 14:24
Συρρικνώνεται η ομάδα ανάπτυξης του Heroes of the Storm

Η Blizzard έχει στο ιστορικό της μερικά από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας, αλλά η MOBA προσπάθειά της, το Heroes of the Storm, δεν κατάφερε να γνωρίσει την ίδια επιτυχία που έχουν αντικρίσει τα άλλα παιχνίδια της εταιρίας, όπως για παράδειγμα το Overwatch.

Όπως φαίνεται η φήμη που σας είχαμε μεταφέρει για την επιρροή της Activision και τις περικοπές, ήταν βάσιμη, αφού η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα πως η ομάδα ανάπτυξης του Heroes of the Storm θα συρρικνωθεί. Ο λόγος; Το στούντιο αναφέρει πως έχει πολλά υπό ανάπτυξη projects και έκρινε πως η συγκεκριμένη ανακατανομή θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα δυσάρεστα νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς η Blizzard ακύρωσε και τα Heroes Global Championship και Heroes of the Dorm eSports τουρνουά. Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από την σκληροπυρηνική κοινότητα του τίτλου.

Η εταιρία διαβεβαίωσε ωστόσο πως ανεξάρτητα από αυτές τις αλλαγές, θα συνεχίζει να υποστηρίζει το παιχνίδι με νέους ήρωες, θεματικά events και επιπρόσθετο περιεχόμενο. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάρτηση της Blizzard πατώντας εδώ.