Fallout 76: “Γκάφα” της Bethesda αποκάλυψε ευαίσθητες πληροφορίες των παικτών

Η αντικατάσταση της συλλεκτικής και το glitch της σελίδας του παιχνιδιού
06 Δεκεμβρίου 2018 14:34
Fallout 76: “Γκάφα” της Bethesda αποκάλυψε ευαίσθητες πληροφορίες των παικτών

Το θρίλερ με το Fallout 76 φαίνεται να συνεχίζεται. Αν θυμάστε, όλα ξεκίνησαν με την συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού (Power Armor Edition). Οι καταναλωτές έλαβαν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που διαφήμιζε η εταιρία. Συγκεκριμένα, η συλλεκτική όπως είχε διαφημίσει η Bethesda θα περιλάμβανε μία τσάντα από καμβά κάτι το οποίο δεν ίσχυε και οι gamers έλαβαν μία απλή κακής ποιότητας τσάντα από νάιλον που δεν φέρει καμία ομοιότητα με την τσάντα της φωτογραφίας.

Τώρα, μία νέα “γκάφα” της εταιρίας έρχεται να ξεσηκώσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες. Όπως είχε υποσχεθεί, η Bethesda είχε σκοπό να αντικαταστήσει την τσάντα έτσι ώστε το κοινό της να είναι ευχαριστημένο. Μέσα από αυτό το link, οι χρήστες είχαν την δυνατότητα να καταχωρήσουν ένα “ticket” με τα προσωπικά τους στοιχεία έτσι ώστε να τους αποσταλεί η νέα τσάντα από καμβά. Όμως, ένα λάθος στην σελίδα ξεκίνησε να προβάλλει όλα τα tickets των χρηστών, με αποτέλεσμα ευαίσθητες πληροφορίες όπως διευθύνσεις, ονόματα και e-mails να είναι φανερά για όλους.

Ευτυχώς, το πρόβλημα αποτελεί πλέον παρελθόν, ενώ η community manager της Bethesda με δημοσίευση της στο forum είπε απλά και σύντομα:

Γεια σας παιδιά, λύσαμε το πρόβλημα

Τουλάχιστον η εταιρία έπραξε γρήγορα και κατάφερε να λύσει το πρόβλημα πριν δημοσιευθούν στο ίντερνετ όλες οι προσωπικές πληροφορίες των παικτών της.