UK Charts: Τρομερά απογοητευτικό ντεμπούτο για το Darksiders 3

Δεν μπήκε ούτε στους πρώτους 30 τίτλους
03 Δεκεμβρίου 2018 10:46
UK Charts: Τρομερά απογοητευτικό ντεμπούτο για το Darksiders 3

Μετά την εβδομάδα του Black Friday που ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω στα UK Charts, τα πράγματα σταθεροποιούνται ξανά. Συγκεκριμένα, τα FIFA 19, Red Dead Redemption 2 και Call of Duty: Black Ops 4 συνέχισαν την θετική τους εμπορική πορεία την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου. Ο ποδοσφαιρικός τίτλος της EA κατέκτησε την κορυφή των charts, με τα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια να ακολουθούν αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στην συγκεκριμένη εβδομάδα κυκλοφορήσε και το Darksiders III. Δυστυχώς ο τίτλος δεν κατάφερε όχι μονο να μπει στην πρώτη δεκάδα, αλλά ούτε στα είκοσι ούτε καν στα τριάντα πρώτα παιχνίδια των charts. Το νέο κεφάλαιο της σειράς κατέλαβε τη θέση 32 στην launch εβδομάδα του, με 84% λιγότερες retail πωλήσεις από το Darksiders II.

To 2018 ήταν ένας δύσκολος χρόνος για πολλά παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά υπήρχαν εξαιρέσεις όπως τα περισσότερα αποκλειστικά παιχνίδια.

Το Forza Horizon 4 στο Xbox One κατέλαβε την πέμπτη θέση των charts και είναι ένας από τους κορυφαίους τίτλους της σεζόν. Χαρακτηριστικά, έχουν περάσει εννέα εβδομάδες και οι πωλήσεις του είναι 18% υψηλότερες σε σύγκριση με τις πρώτες εννέα εβδομάδες του Forza Horizon 3. Ομοιώς και το Spider-Man του PS4, αλλά και τα Pokémon Let's Go του Nintendo Switch τα έχουν πάει εξαιρετικά.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που μας πέρασε.

  1. FIFA 19
  2. Red Dead Redemption 2
  3. Call of Duty: Black Ops 4
  4. Battlefield V
  5. Forza Horizon 4
  6. Spyro Reignited Trilogy
  7. Pokémon Let's Go Pikachu
  8. Assassin's Creed Odyssey
  9. Mario Kart 8: Deluxe
  10. Fortnite: Deep Freeze Bundle