Το μέλλον του Dragon Age θα αποκαλυφθεί τον Δεκέμβριο

Και η εταιρία καθησυχάζει ξανά τους fans του Mass Effect
30 Νοεμβρίου 2018 10:42
Το μέλλον του Dragon Age θα αποκαλυφθεί τον Δεκέμβριο

Η BioWare μπορεί να έχει βάλει μπροστά για να κυκλοφορήσει το Anthem, όμως η ομάδα μάλλον δεν εργάζεται μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Στο blog της εταιρίας, ο Casey Hudson, ο γενικός διευθυντής της, έκανε tease πως η εταιρία μέσα στον μήνα θα μοιραστεί νέες πληροφορίες που θα αφορούν το Dragon Age franchise, ενώ παράλληλα καθησύχασε και την κοινότητα της Mass Effect πλευράς λέγοντας πως έχουν σχέδια για να πάνε το franchise μπροστά. Πιο συγκεκριμένα:

Αν μας ακολουθείτε στα blogs, ή εμένα και τον Mark Darrah στο Twitter, ξέρετε ότι δουλεύομε σε κάτι μυστικό που σχετίζεται με το Dragon Age. Το Dragon Age είναι ένα τρομερά σημαντικό franchise για το στούντιο μας και είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεχίσουμε αυτή την κληρονομιά. Περιμένετε περισσότερα μέσα στον επόμενα μήνα (αν και δεν θα σας πω που να κοιτάξετε).

Ίσως η εταιρία είναι έτοιμη να αποκαλύψει το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς, ή ίσως και όχι. Η πρόταση (αν και δεν θα σας πω που να κοιτάξετε) πιθανότατα μεταφράζει τα Game Awards 2018 που λαμβάνουν χώρα στις 6 Δεκεμβρίου. Το αν υπάρχει όντως ένα νέο Dragon Age παιχνίδι τότε το σόου του Geoff Keighley είναι το ιδανικό μέρος για να αποκαλυφθεί.