Life is Strange 2: Το δεύτερο επεισόδιο καταφθάνει τον Ιανουάριο του 2019

Δεν θέλει να βιαστεί η Dontnod
30 Νοεμβρίου 2018 09:53
Life is Strange 2: Το δεύτερο επεισόδιο καταφθάνει τον Ιανουάριο του 2019

Το Life is Strange 2 έκανε αρχικά το ντεμπούτο του με το πρώτο επεισόδιο που έφτασε στις 27 Σεπτεμβρίου. Από τότε δεν έχουμε άκουσε νεότερα για τη συνέχεια του, αλλά η Dontnod έρχεται τώρα να το αλλάξει αυτό. Συγκεκριμένα, το στούντιο έκανε γνωστό πως το δεύτερο κατά σειρά επεισόδιο δεν θα κυκλοφορήσει πριν τις αρχές του 2019. Παρόλο που συνήθως τα επεισοδιακά παιχνίδια εμπλουτίζονται με νέο περιεχόμενο ανά δύο μήνες περίπου, όπως και το πρώτο Life is Strange, η Dontnod διευκρίνισε πως δεν θέλει να βιαστεί.

Πιο αναλυτικά, σε δημοσίευση στο επίσημο Tumblr blog της, η ομάδα γνωστοποίησε πως το δεύτερο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2019 για τα PS4, Xbox One και PC. Ο τίτλος του επεισοδίου θα είναι Rules. Ο λόγος που οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν περίπου τέσσερις μήνες μεταξύ των επεισοδίων είναι επειδή η Dontnod χρειάζεται τον παραπάνω χρόνο “για να εξασφαλίσει πως θα είναι σε θέση να κυκλοφορήσει κάτι για το οποίο θα είναι περήφανη και που θα θυμόμαστε για πάντα”.

Όσο περιμένετε για την άφιξη του δεύτερου επεισοδίου μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας του Life is Strange 2 πατώντας εδώ.