Sea of Thieves: Νέο περιεχόμενο καταφθάνει με το δωρεάν update Shrouded Spoils

Κυκλοφόρησε το πακέτο επέκτασης
29 Νοεμβρίου 2018 12:23
Sea of Thieves: Νέο περιεχόμενο καταφθάνει με το δωρεάν update Shrouded Spoils

Από την στιγμή που κυκλοφόρησε αρχικά στην αγορά τον Μάρτιο, η Rare δεν έχει σταματήσει να εμπλουτίζει το Sea of Thieves με νέο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, η εταιρία τώρα κυκλοφόρησε το νέο δωρεάν πακέτο επέκτασης που ονομάζεται Shrouded Spoils.

Το Shrouded Spoils βελτιώνει διάφορους κεντρικούς μηχανισμούς του τίτλου και προσθέτει μερικά νέα στοιχεία που θα κρατήσουν απασχολημένους τους επίδοξους πειρατές. Πιο αναλυτικά, η ενημέρωση αναβαθμίζει το σύστημα τροποποίησης των πλοίων και έτσι πλέον έχετε περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσετε την εμφάνιση του δικού σας καραβιού. Ένα νέο καιρικό φαινόμενο, η ομίχλη, θα κάνει την περιήγηση στη θάλασσα δυσκολότερη, ενώ οι μάχες με άλλα πλοία θα αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον αφού δεν θα μπορείτε πολλές φορές να δείτε τα εχθρικά πλοία μέχρι να πλησιάσουν σε επικίνδυνη απόσταση. Η Rare ανανέωσε επίσης τα boss fights με τους Megalodon και με το Kraken, έκανε αλλαγές στα Skeleton Forts, Skeleton Ships και σε πολλές ακόμη πτυχές του παιχνιδιού.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ενημέρωση πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.