Metroid Prime 4: Φουντώνουν οι εικασίες για αποκάλυψη στα Game Awards 2018

Όλα θα αποκαλυφθούν σε λίγες μέρες
28 Νοεμβρίου 2018 16:03
Metroid Prime 4: Φουντώνουν οι εικασίες για αποκάλυψη στα Game Awards 2018

Πριν μήνες σας είχαμε ενημερώσει για την φωτογραφία του Reggie Fils-Aimé μαζί με τον Geoff Keighley που φούντωσε τις φήμες και τις εικασίες για την παρουσίαση του Metroid Prime 4 στα The Game Awards 2018. Τώρα, λίγες μέρες πριν το event, διάφορες πηγές έρχονται να ρίξουν λάδι στη φωτιά, με τις εικασίες της κοινότητας να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα, στο σχετικό tweet του Geoff, στο οποίο τόνισε πως στα The Game Awards 2018 θα αποκαλυφθούν δέκα νέα παιχνίδια και θα υπάρξουν ενημερώσεις για υπάρχοντες τίτλους, ακολούθησαν μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, ο συντελεστής του μεγάλου gaming καναλιού GameXplain και moderator στο gaming forum ResetEra προέβη στο εξής αινιγματικό tweet που αφήνει να εννοηθεί πως στην τελετή απονομής των βραβείων θα μάθουμε νεότερα και για το Metroid Prime 4.

Παράλληλα, σε αντίστοιχα tweets προέβησαν και τα κανάλια Spawn Wave και Direct-Feed Games.

Για την ιστορία, η Nintendo στηρίζει πάντα το show τα τελευταία χρόνια και πέρυσι μεταξύ άλλων ανακοίνωσε στο πλαίσιό του, το Bayonetta 3. Εσείς τι πιστεύετε πως θα δούμε φέτος από τον ιαπωνικό κολοσσό;

Τα The Game Awards 2018 θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.