Το Cyberpunk 2077 θέλει να φτάσει την ποιότητα του Red Dead Redemption 2

Νέες δηλώσεις από τον CEO της CD Projekt
26 Νοεμβρίου 2018 09:24
Το Cyberpunk 2077 θέλει να φτάσει την ποιότητα του Red Dead Redemption 2

Αδιαμφισβήτητα, το Cyberpunk 2077, ο νέος τίτλος της CD Projekt, είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας, με το πολωνικό στούντιο να έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπητά του χώρου. Μετά το The Witcher 3: Wild Hunt που γνώρισε καθολική αποδοχή από την gaming κοινότητα και έλαβε διθυραμβικές κριτικές, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν η εταιρία μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Μια αντίστοιχη απορία είχαν και οι επενδυτές του στούντιο. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πρόσφατος συνέλευσης των επενδυτών, ο CEO της CD Projekt Red, Adam Kiciński, ρωτήθηκε σχετικά με την ποιότητα και την ‘φινέτσα’ του Cyberpunk 2077, σε σύγκριση μάλιστα με το Red Dead Redemption 2 που γνώρισε απίστευτα θετική αποδοχή από τους κριτικούς.

Συγκεκριμένα, ο επενδυτής ρώτησε:

Λοιπόν, με το The Witcher 3 τα bugs χρειάστηκαν περίπου 3 μήνες για να διορθωθούν μετά την κυκλοφορία - από όσο θυμάμαι τουλάχιστον- και η επικρατούσα άποψη φαίνεται να είναι ότι το Red Dead Redemption ήταν αρκετά καλό από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του για να αξίζει 97/100 σκορ. Πιστεύετε ότι θα μπορέσετε να κυκλοφορήσετε το Cyberpunk σε αρκετά καλή κατάσταση για να κερδίσετε τουλάχιστον 95 σκορ ή θα δώσετε προτεραιότητα στην ημερομηνία κυκλοφορίας σας; "

Ο Kiciński τόνισε, λοιπόν:

Χωρίς αμφιβολία, η ποιότητα είναι υψίστης σημασίας.

Στη συνέχεια επέμεινε πως η εταιρία προσπαθεί ομοίως να κυκλοφορεί παιχνίδια που είναι τόσο προσεγμένα όσο το Red Dead Redemption 2 και οι υπόλοιπες πρόσφατες κυκλοφορίες της Rockstar γενικότερα. Ο Kiciński πρόσθεσε:

Το Red Dead Redemption 2 είναι, παρεμπιπτόντως, εξαιρετικό και αυτό επιδιώκουμε και εμείς. Διθυραμβικές κριτικές, εξαιρετικές πωλήσεις.

Το Cyberpunk 2077 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, Xbox One και PC, χωρίς να έχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.