Το Fortnite υποστηρίζει πλέον πληκτρολόγιο και ποντίκι στο Xbox One

Κυκλοφόρησε το update του Νοεμβρίου
18 Νοεμβρίου 2018 12:57
Το Fortnite υποστηρίζει πλέον πληκτρολόγιο και ποντίκι στο Xbox One

Η Microsoft κράτησε την υπόσχεση της και έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής, έφερε επιτέλους τη δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου και ποντικιού στο Xbox One, μέσα από το update του Νοεμβρίου. Η αρχή γίνεται με το Fortnite, το οποίο επιτρέπει πλέον στους κατόχους Xbox One να παίζουν είτε με χειριστήριο είτε με πληκτρολόγιο και ποντίκι. Για να είναι δίκαιες οι αναμετρήσεις οι παίκτες που θα επιλέγουν το πληκτρολόγιο και το ποντίκι ως μέθοδο χειρισμού θα παίζουν μόνο με παίκτες που έχουν επίσης πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Άλλα παιχνίδι που υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό είναι τα Warframe, Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder και X-Morph Defense. Μέσα στο μήνα θα λάβουν υποστήριξη και τα Children of Morta, DayZ, Minion Master, Moonlighter, Vigor, Warface, and Wargroove.

Πέρα από τη δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου και ποντικιού σε ορισμένα παιχνίδια, το update του Νοεμβρίου βελτιώνει και το μηχανισμό της αναζήτησης, τις λειτουργίες της Cortana και άλλες πτυχές του λειτουργικού συστήματος της κονσόλας.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την ενημέρωση πατώντας εδώ.